Neler Yeni

Valorant da VAN-152 Alıyorum (yanlış konu başlığı açmışım)

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Elo boost ban seebi , ben, görmezden gelince geçmeyecek :D Neyse Valorant oynayayım 🤪
vallahi büyük ihtimal 3 4 aya açılır hayatımda yediğim ilk bana daha önce riot dan hiç ban yemedim sağlık olsun fakat düşmanınızmışım gibi bana saldırmanız cidden kötüydü...

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
anakartın hwidsinin kazılı olduğu chipset ve bios çipini değiştirmen lazımki o ikşsini değiştireceğine anakart al daha ucuza gelir.
para meselesindede freelancerlık yap adobe programramlarını kullanmayı öğren ve başla hem helal kazanç kafan rahat olur.

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
"Hesap kasıp satıyorum" demişsin. İşte muhtemel ban sebebin. Umarım açılmaz banın. Milletin elosunun içinden geç, low elo adamlara yüksek elo hesap sat orda bir tur daha içinden geç sonra "ben banyandım hiç de biy şey yapmadım aguu" aynen moruk ne güzel dünya.

Avolay

80+ Gold
vallahi büyük ihtimal 3 4 aya açılır hayatımda yediğim ilk bana daha önce riot dan hiç ban yemedim sağlık olsun fakat düşmanınızmışım gibi bana saldırmanız cidden kötüydü...
Çünkü senin boostaldıkların bize maç kaybettiriyor , oyunun dengesini bozuyorsunuz.
Sevmiyortuz bu sebeplerden

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
fakat düşmanınızmışım gibi bana saldırmanız cidden kötüydü...
böyle bir şey yaparsan tabi linçlenirsin
ben valo oynamadığım için ne smurf biliyom nede başka bir şey ama linçlerler kendinde düşük rankla kapışıp ego tatmin edeni

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
anakartın hwidsinin kazılı olduğu chipset ve bios çipini değiştirmen lazımki o ikşsini değiştireceğine anakart al daha ucuza gelir.
para meselesindede freelancerlık yap adobe programramlarını kullanmayı öğren ve başla hem helal kazanç kafan rahat olur.
Teşekkür ederim yorum için ilk banım bu benim ve cidden şu konu başlığını kapamayı düşünüyorum varsa böyle bir özellik çünkü insanlar bilmeden linç ediyorlar :) bu arada yorum için teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Gene bir HWID yiyen ve kendini haklı göstermeye çalışan daha.
Bu seferki mazeret nedir :D?

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
geçmiş olsun. ticket atarak süresini öğrenebilirsiniz. ilk banları bazen 6 ay atıyorlar. o bilgisayardan başka hesapla giremezseniz ban süresince. (hile açtıysanız umarım sınırsızdır)
geçmiş olmasın hocam. bu tarz smurfler banlansın. umarım bir daha da giremez

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
Çünkü senin boostaldıkların bize maç kaybettiriyor , oyunun dengesini bozuyorsunuz.
Sevmiyortuz bu sebeplerden
bak kardeşim ben boost yaparken zaten high tier eloda ki arkadaşlarımla boostluyorum ki zaten radiant olan adamlardan bahsediyorum burada karşıma en kötü immo geliyor allahın platı sın gelip boş boş konuşuyorsun belki plat bile değilsin seni etkileyen bir şey olmuyor anlayacağın ilk maçımda zaten en kötü rankı imo yapıyorum mvp bitirip neden bahsediyosun sen? gidip iki gram aim in yok sonra vurulunca hile diye ağlıyorsunuz yazık kafana.. :DD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gene bir HWID yiyen ve kendini haklı göstermeye çalışan daha.
Bu seferki mazeret nedir :D?
Yok agam artık açıklama dahi yapmayacağım cidden dün insanlara sakince açıklamaya çalıştım boş yere beni tanımadan etmeden yargıladılar ,beddua ettiler ve hani cidden çok kırıcı.

Avolay

80+ Gold
bak kardeşim ben boost yaparken zaten high tier eloda ki arkadaşlarımla boostluyorum ki zaten radiant olan adamlardan bahsediyorum burada karşıma en kötü immo geliyor allahın platı sın gelip boş boş konuşuyorsun belki plat bile değilsin seni etkileyen bir şey olmuyor anlayacağın ilk maçımda zaten en kötü rankı imo yapıyorum mvp bitirip neden bahsediyosun sen? gidip iki gram aim in yok sonra vurulunca hile diye ağlıyorsunuz yazık kafana.. :DD
1.5 Satırdan anlamışsın tüm davranışlarımı , iyi iyi hatta müthiş dedektif falan olsana sen :ROFLMAO:
Elo boost yapıp suçsuzum diyen biri hsfıogbsfdg

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
yok ben sana cevap vermiyeceğim hadi yoluna kolay gelsin.

Doğrudur en azından ne kadar yediğimi veyahut permamı yediğimi öğreneyim o kafi bana yorum için sağ ol iyi akşamlar.

Kusura bakma o kadar linç mesajı geldi ki göremedim yorum için sağ ol fakat dediğim gibi herhalde tek suçum smurf :) onun harici yaptığımda bir şey yok ama tekrardan teşekkür ederim yorumun için iyi akşamlar.

Yorumun için çok teşekkür ederim bende o tarz bir şey olabileceğini düşünüyorum fakat bilmiyorum bilgilendirici yorumun için teşekkür ederim iyi akşamlar.

yorum ve bilgilendirme için teşekkür ederim herhangi bir hile daha önce ne kullandım nede hile ile elo kastım anlamadım bakalım süreli vakit çabuk geçer derler 5. gün ticket a halen daha dönmediler. Teşekkür ederim tekrardan yorum için iyi akşamlar.
Bu şundan farksız: tek suçum insanların onlarca saat uğraştığı emeklerini çöpe atmak :)

ZarexuSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Güneş Özkara
1.5 Satırdan anlamışsın tüm davranışlarımı , iyi iyi hatta müthiş dedektif falan olsana sen :ROFLMAO:
Elo boost yapıp suçsuzum diyen biri hsfıogbsfdg
suçsuzum demiyorum ama tanımadan etmeden insanlı boş boş böyle sanaldan yargılamakla olmuyor

Bu şundan farksız: tek suçum insanların onlarca saat uğraştığı emeklerini çöpe atmak :)
neyse ne diyeyim sağ ol yorumun için.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
aga hesabın ne merak ettim. ana olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri