Şimdi gördüm, ekran kartı ayarlarını falan yaptın mı yoksa global ayarlarıyla mı aldın bu fpsleri ? Bende da sistem 3 aldım pzt gelicekte merak ediyorum 240hz monitör var karsılar diye düşünüyorumda o yüzden soruyorum.o yanlış değerler, doğrusunu da atmıştım biraz daha bakarsan görebilirsin açıklamıştım mesajımda da.
kendim OC yapmadım. 200e sabitler mis gibi oynarsın.Şimdi gördüm, ekran kartı ayarlarını falan yaptın mı yoksa global ayarlarıyla mı aldın bu fpsleri ? Bende da sistem 3 aldım pzt gelicekte merak ediyorum 240hz monitör var karsılar diye düşünüyorumda o yüzden soruyorum.
OC demiyorum, ekran kartı denetim masası ayarlarından performans ayarlarını diyorumkendim OC yapmadım. 200e sabitler mis gibi oynarsın.
süperAlıntıyı görüntüle
Oyun: Valorant
Grafikler: Her şey Ultra, V-sync KAPALI
Sistem: CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: Nvidia GTX 1660 Super
SSD: Kioxia Exceria SATA SSD 240GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB
RAM: G.SKILL Ripjaws V DDR4 3200 C16 2x8GB
MBD: Gigabyte B450M S2H
@Violynn @Deep Weeb User's
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
attım
onlar yanlış değerler doğrularınıda atmıştımsüper
biliyorum, ısı ve kullanım gibi değerleri sormuştum fakat sonradan V-Sync kapalı değerlerinide paylaştım. Sağolsunlar yardım ettiler.V-Sync oyundaki FPS değerinizi monitörünüzün çözünürlüğüne eşitlediği için düşük alıyorsun.