mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Hey maşşallah mcde yukarı bakınca okadar fps alıyorum
Valla bende de 3500x ve rtx 2060'lı sistem var, 240 300 arası fps alıyorum ben de. Gayet iyi yani.Alıntıyı görüntüle
Oyun: Valorant
Grafikler: Her şey Ultra, V-sync KAPALI
Map: Ascent
Ben cezalı olduğum için içerisinde sadece benim bulunduğum özel maç açıp oradaki değerleri sizlere atmıştım, sonra online oynarken FPS'nin daha düşük olduğunu farkettim ve özel odaya bir daha girdiğimde fps yine size attığım gibiydi. Asıl değerler bu imiş. FPS yaklaşık 230-300 arası. Değerler hâlâ iyi mi?
@Violynn @Alperen00_ @Alper140 @Ferovz
cevabın için sağolValla bende de 3500x ve rtx 2060'lı sistem var, 240 300 arası fps alıyorum ben de. Gayet iyi yani.
İnşallah en yakın zamanda iyi bir sistem alabilirsinHey maşşallah mcde yukarı bakınca okadar fps alıyorum
En yakın zamanda 2 yıl sonra ama o bile belli değil....cevabın için sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah en yakın zamanda iyi bir sistem alabilirsin
mevcut sistemine upgrade yapabilirsin aslında dah ucuza gelir
Laptop iş için üniversite için bile almayın beyler koliye atın kasa monitör klavye mouse götürün öyle....aga b
hala güzelAlıntıyı görüntüle
Map: Ascent
Ben cezalı olduğum için içerisinde sadece benim bulunduğum özel maç açıp oradaki değerleri sizlere atmıştım, sonra online oynarken FPS'nin daha düşük olduğunu farkettim ve özel odaya bir daha girdiğimde fps yine size attığım gibiydi. Asıl değerler bu imiş. FPS yaklaşık 230-300 arası. Değerler hâlâ iyi mi?
@Violynn @Alperen00_ @Alper140 @Ferovz
Hala güzel değerler
Ama başka oyunlarda da test edip buraya atmanızı öneririm
Bir sıkıntı yok, sistem gayet stabilAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oyun: Far Cry 3
Grafik: Ultra, V-Sync Kapalı
(değişik ayarlar olduğundan video kısmını attım)
Tamamdır; Valorant'da CPU'nun GPU'dan sıcak olduğunu falan görünce bi tereddütte kaldım ama Valorant gibi düşük sistem isteyen bi oyunda V-Sync açarsan gayet normal tabii Sistem yeni olduğundan paranoyak olmuştum sorma ihtiyacı hissettim. açıkcası başkalarının düşüncelerini ve onayını almak iyi oldu cevaplarınız için teşekkürler.Bir sıkıntı yok, sistem gayet stabil
Bu sistemin fps değeri testte 240 250 fps veriyordu sen nasıl bu fps değerini elde ettin dostumAlıntıyı görüntüle
Sistem: CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: Nvidia GTX 1660 Super
SSD: Kioxia Exceria SATA SSD 240GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB
RAM: G.SKILL Ripjaws V DDR4 3200 C16 2x8GB
MBD: Gigabyte B450M S2H
@Violynn @Deep Weeb User's
attım