Neler Yeni

Valorant Denge bıçak alınır mı?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Gece pazarına gelmiş hesapta 3000 vp vardı bunu aldım 1200vp kaldı normal fiyatı 2850vp olması lazım ben 1800 e aldım iade ediyim mi yoksa iş görür mü yükseltmelerini açmadıım iade edebileyim diye (asil karambit var sıktı artık ikisini değiştire değiştire kullanırım)
1677510256764.png

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bende bunun abisi olan yelpaze var ama çok kullandığımı söyleyemem bir yerden sonra sıkıyor kullanımı.

43t41tt1r

80+
Bence bu bıçak semavi yelpazeden daha güzel ve kesinlikle alınır. Özellikle siyah renk çok iyi.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bunun abisi olan yelpaze var ama çok kullandığımı söyleyemem bir yerden sonra sıkıyor kullanımı.
asil karambitle değişe değişe kullansam bence biraz sarar gibi ilerde de gece pazarına kelebek düşer umarım çok istiyordum bi rgx kelebek de yelpazeye kaldık işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bu bıçak semavi yelpazeden daha güzel ve kesinlikle alınır. Özellikle siyah renk çok iyi.
iyi aldım o zaman hocam değişe değişe kullanırım asil karambitle

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
silahın iki rengiyle de 1 2 maç attım ve çok hoşuma gitmedi vuruş hissiyatını beğenmedim sonra iade edebiliyom mu diye baktım bir şeylere tıkladım iade bölümünden olmuyo dedi site bende dedim yapcak bişey yok iade edilemiyo heralde diye bi baktım iade edilmiş param olduğu zaman vp yatırıp rgx kelebek beklicem ya da diğer gece pazarını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom