Valorant dolandırıldım

Beyler valorant hesabı alcaktım takas diye o lol ekranındaymış bende şifreyi bi o değiştiriyo bir ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun başka bi yolu yokmu hesabı nasıl alırım geri
E-Posta adresini değiştirmen gerekir.

Kanka e mail bende onun da var ama bi o değiştiriyor bir ben

Abartmayalım kanka
Biriniz değiştirip doğruladıktan sonra diğeri hiçbirşey yapamaz üstüne hesabı alır

Lol ekranın da bende varım oda var bi o değiştiriyo bir ben arkadaşlar karşı kişiyi nasıl çıkartırım sayfayı ben ona benım hesap artı battle pas aldım olayı nedir bunun bilen biri var mı ?
Hocam ekranın da LoL var olan sen sen olan ben değiştirmez kişi karşı çıkartır battle pas alan sayfa yok olay sıkıntı olmamam bakmak oyuna

kranın da bende varım oda var bi o değiştiriyo bir ben arkadaşlar karşı kişiyi nasıl çıkartırım sayfayı ben ona benım hesap artı battle pas aldım olayı nedir bunun bilen biri var mı ?
Ardakaşlar Neyini Alnamalınız

Bu Korecesi 而是 我们家园

Bu Arapası تهقادقاتث هحقتدیتقو لکدرهلقفی

Bu İbranicesi לםפרצגםחקמגחרמקמ ןחרירחרמגחרמ גןרצגחמרםגחרמג רםקצרחק רח

Bu da TürkKorArapİbrancesi kranın da bende varım oda var bi o değiştiriyo bir ben arkadaşlar karşı kişiyi nasıl çıkartırım sayfayı ben ona benım hesap artı battle pas aldım olayı nedir bunun bilen biri var mı ?

1615413826119.png

hocam gramer bilgilerim konunuza yetmediğinden dolayı yardımcı olamayacağm ..

Ardakaşlar Neyini Alnamalınız

Bu Korecesi 而是 我们家园

Bu Arapası تهقادقاتث هحقتدیتقو لکدرهلقفی

Bu İbranicesi לםפרצגםחקמגחרמקמ ןחרירחרמגחרמ גןרצגחמרםגחרמג רםקצרחק רח

Bu da TürkKorArapİbrancesi kranın da bende varım oda var bi o değiştiriyo bir ben arkadaşlar karşı kişiyi nasıl çıkartırım sayfayı ben ona benım hesap artı battle pas aldım olayı nedir bunun bilen biri var mı ?
YARILDIM AKOTOKARGKLGKGJFAJKFGFG

Tamam size cümlenin sonuna nokta koyun demiyoruz da bu kadarı fazla. Kendi dilini de mi bilmiyorsun ?

Lol ekranın da bende varım oda var bi o değiştiriyo bir ben arkadaşlar karşı kişiyi nasıl çıkartırım sayfayı ben ona benım hesap artı battle pas aldım olayı nedir bunun bilen biri var mı ?
Çok acil e-posta onaylaması yap ve şifreni değiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri