Yardım Valorant Donma Sorunu Lütfen Yardım!

Bende de ara ara donma sorunu vardı biosu güncelleyip sıfırlayınca düzelmişti dene istersen
Biosum güncel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işte çoğunu değil kanka bazen bu adımların içinden 1 tanesini bile yapmış yada yapmamış olmam o fps drop yemene sebebiyet veriyor. mesela bende afterburner ile adrenalinin çakışmasından kaynaklı fps drop yiyordum. afterburnerla adrenalin grafik sürücüsü ne alaka diyeceksin ama bazen oluyor.
Ya tek yapmadığım şey herşeyi söküp takmak ve ekran kartı termal macununu değiştirmedim , ekran kartını ve ramleri çıkartıp takmıştım işlemci macununu yeni değiştirmiştim

Biosum güncel

Ya tek yapmadığım şey herşeyi söküp takmak ve ekran kartı termal macununu değiştirmedim , ekran kartını ve ramleri çıkartıp takmıştım işlemci macununu yeni değiştirmiştim
Yani anakartı söküp takmadım gerekde yokdu heralde yenisini alacağım zaten

işte çoğunu değil kanka bazen bu adımların içinden 1 tanesini bile yapmış yada yapmamış olmam o fps drop yemene sebebiyet veriyor. mesela bende afterburner ile adrenalinin çakışmasından kaynaklı fps drop yiyordum. afterburnerla adrenalin grafik sürücüsü ne alaka diyeceksin ama bazen oluyor.
2. 3.Parti yazılım kullanmıyorum custom windows kullanıyorum so precious adlı twitch yayıncısının SPOS adlı windowsu çokda hızlı açılıyor memnunum normal windowstan hiç memnun değilim performansı berbat çok kötü

Geri