Sistem parçaları nedir? Virüs olabilir Kaspersky ile tam tarama yapmanızı önerebilirim.tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa söylerseniz sevinirim
virüsten kaynaklı olacağını sanmıyorum bu aralar 3080 ile normalde 240 alırken 190u gördüğüm oldu (2k çözünürlük) oyun biraz optimizayon özürlü hele sistem kötüyse çok normalSistem parçaları nedir? Virüs olabilir Kaspersky ile tam tarama yapmanızı önerebilirim.
Oyun sistemi kullanmadığı için 190.virüsten kaynaklı olacağını sanmıyorum bu aralar 3080 ile 190u gördüğüm oldu (2k çözünürlük) oyun biraz optimizayon özürlü hele sistem kötüyse çok normal
biliyorum ama ben 2k oynuyorumOyun sistemi kullanmadığı için 190.
Bende 3100 + 1650super ile 200 alıyorum.
Olaylar sizin sanmanıza göre gelişmiyor.virüsten kaynaklı olacağını sanmıyorum bu aralar 3080 ile normalde 240 alırken 190u gördüğüm oldu (2k çözünürlük) oyun biraz optimizayon özürlü hele sistem kötüyse çok normal
tabii ki öyle ama bu aralar sorun yaşayan çok kişi var günlük min. 2tane böyle oluyorOlaylar sizin sanmanıza göre gelişmiyor.
ekran kartı 1gb 8gb ram işlemci 3.2ghzSistem parçaları nedir? Virüs olabilir Kaspersky ile tam tarama yapmanızı önerebilirim.
bu kadar kısıtlı bilgi ile hala sizin aklınızı okumamız gerekiyorekran kartı 1gb 8gb ram işlemci 3.2ghz