Neler Yeni

valorant durduk yere ban yedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ismet karagücük
merhaba arkadaşlar unideydim 2 seneye yakındır yaklaşık smurf hesaba girmedim en son girdiğimde hesap bu şekilde banlanmış yani şifre bende var sadece payalaşacak arkadaşım dahi yok hesaba uzun süredir girilmedi sadece hani başka hesaplara girebiliyorum anakart ban söz konusu değil böyle bir durumla karşılaşan var mı
1689117245715.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Bende lolde yemiştim durduk yere.
itirazlara kesinlikle şans vermiyorlar oto mesaj atıyorlar banın hiçbir şekilde açılmıyor, o yüzden malesef yapabileceğin çok bir şey yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
merhaba arkadaşlar unideydim 2 seneye yakındır yaklaşık smurf hesaba girmedim en son girdiğimde hesap bu şekilde banlanmış yani şifre bende var sadece payalaşacak arkadaşım dahi yok hesaba uzun süredir girilmedi sadece hani başka hesaplara girebiliyorum anakart ban söz konusu değil böyle bir durumla karşılaşan var mı Alıntıyı görüntüle
Cidden hile yazılımı kurmadıysan nilgisayardaki alakasız bir yazılım hile sanıp banlamıştır, smurf hesap diyorsun iyi oynadıysan çok rapor eden olmuştur. İtiraz da işlemiyor bunlara yapacak bir şey yok...

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ismet karagücük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cidden hile yazılımı kurmadıysan nilgisayardaki alakasız bir yazılım hile sanıp banlamıştır, smurf hesap diyorsun iyi oynadıysan çok rapor eden olmuştur. İtiraz da işlemiyor bunlara yapacak bir şey yok...
vallaha hocam uniye gitmeden önce bende pc yoktu 50 fpsle falan oynuyodum diadan yukarı çıkamıyodum

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Yakınlarda bilgisayara ikinci el bişi taktınız mı

bgrwq.0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sait Buğra ARI
Bende lolde yemiştim durduk yere.
itirazlara kesinlikle şans vermiyorlar oto mesaj atıyorlar banın hiçbir şekilde açılmıyor, o yüzden malesef yapabileceğin çok bir şey yok.
Bende aynı şekilde ban yedim 2 kere falan ticket attım hesapla alahkalı sorular sorup açtılar bani

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
merhaba arkadaşlar unideydim 2 seneye yakındır yaklaşık smurf hesaba girmedim en son girdiğimde hesap bu şekilde banlanmış yani şifre bende var sadece payalaşacak arkadaşım dahi yok hesaba uzun süredir girilmedi sadece hani başka hesaplara girebiliyorum anakart ban söz konusu değil böyle bir durumla karşılaşan var mı Alıntıyı görüntüle
Banada Aynısı Geldi Ticket Attım İncelicez Dediler İncelediler Ve Şifre Değiştirdim Ve Açıldı Hesap Bilet Gönder Neyden Yedim Diye Sor

Kardeşim bir yardım bileti al aç bileti belki düzeltirler mail ile iletişimede geçebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,002
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom