suleymankaanhas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Süleyman Kaan Has
arkadaşlar merhaba, bir süredir bir problemim var önemsemeyi kesmiştim ama tekrardan kafama takılmaya başladı. Acer Nitro 5 AN515-54 kodlu laptobu kullanıyorum, i5 9300h gtx 1650 8gb ram mevcut. valorantta en düşük ayarlarda gpu %30 larda kullanılıyor, işlemci %60 larda kullanılıyor. gpu sıcaklığı 50 derecelerdeydi sanırım, işlemci 85-90 civarlarında. fps 110 alıyorum. diğer aynı laptoplarda(markasına ve özelliklerine kadar) %80 üstü ekran kartı kullanımı mevcut kişiler de var farklı marka aynı özellikte olanlar da var ve ultrada 150 fpsleri görüyorlar. aynı şekilde benim aldığım değerleri alanlar da var. ben ultraya çektiğimde ise ekran kartı % 60lara çıkıyor fps 90 oluyor diğer değişkenler sabit. problem ve çözüm nedir yardımcı olursanız sevinirim
!vsync açık değil
!normal diyecek arkadaşlar youtube videolarına bakabilirler birinde 16 gb ram mevcut onun dışında hepsi aynı, her şeyiyle aynı olanlar da var bunu baştan söyleyim normal olduğunu düşünmüyorum
!vsync açık değil
!normal diyecek arkadaşlar youtube videolarına bakabilirler birinde 16 gb ram mevcut onun dışında hepsi aynı, her şeyiyle aynı olanlar da var bunu baştan söyleyim normal olduğunu düşünmüyorum