Neler Yeni

Valorant edit eleştiri

Berk0174

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk
Lütfen küfür etmeden veya kaba olmadan eleştirirseniz sevinirim. Yardım edebilecek varsa discord verebilirim.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
Lirik kısmı çok güzeldi fakat videonun devamında Hazreti Adem ve Havvadan başlatmışsın ona gerek yok direk vurmadan 1 saniye öncesinden başlatsan kâfi bence ki şarkıya da tam uymamış o kısmı yavaşlatmak yerine Hoşçakal yerinde direk kill alsaydın daha güzel dururdu. Şarkının vokal sesini boğuklaştırmışsın çok hoş durmamış bence ama kimisinin de hoşuna gidebilir..
Çok kötü diyemem fakat çok güzel de diyemem. Gelişir. Ellerine sağlık.
İnternetten birkaç fragmovie izleyip o tarz şeyler yapmaya çalışıp kendini geliştirebilirsin.

Berk0174

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lirik kısmı çok güzeldi fakat videonun devamında Hazreti Adem ve Havvadan başlatmışsın ona gerek yok direk vurmadan 1 saniye öncesinden başlatsan kâfi bence ki şarkıya da tam uymamış o kısmı yavaşlatmak yerine Hoşçakal yerinde direk kill alsaydın daha güzel dururdu. Şarkının vokal sesini boğuklaştırmışsın çok hoş durmamış bence ama kimisinin de hoşuna gidebilir..
Çok kötü diyemem fakat çok güzel de diyemem. Gelişir. Ellerine sağlık.
İnternetten birkaç fragmovie izleyip o tarz şeyler yapmaya çalışıp kendini geliştirebilirsin.
Hocam saniyeleri denk getiremiyorum getirmek içinde mecbur bazı yerleri hızlandırıp bazı yerleri yavaşlatmak zorunda kalıyorum.Bunu düzeltmek için bı taktik falan yokmu

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

SAqas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yiğit
Hangi edit programı kullanıyorsun?

Berk0174

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocalarım öncelikle şöyle ben hem Adobe öğrenmeye çalışıyorum hem de onun yanında capcut in PC uygulamasindan pekistirmeler yapıyorum.Bu tamamen capcut PC uygulamasi.Adobe ye de inşallah biraz daha alışınca geçeceğim
Adobeyi çok iyi öğrendikten sonra Çok güzel videolar çıkarırsın.Kolay gelsin

SAqas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yiğit
Hocalarım öncelikle şöyle ben hem Adobe öğrenmeye çalışıyorum hem de onun yanında capcut in PC uygulamasindan pekistirmeler yapıyorum.Bu tamamen capcut PC uygulamasi.Adobe ye de inşallah biraz daha alışınca geçeceğim
Adobeyi iyi öğren (kullanımı biraz karışık geliyor ilk başta ama sonra insan alışıyor)

Berk0174

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnşallah öğreneceğim .2018 i kullanıyorum sizce değiştireyim mi ?
Bir de şu Saniye tutturma işi çok yoruyor kısa yolu yokmu?
bana kalırsa her zaman güncel kullanmak tabi sistemin ona el veriyorsa
Saniye tutturma uğraştırıyor bildiğim kadarıyla 3.parti yazılımla vs bunu yapamıyorsunuz Manuel olarak yapılıyor bunun içinde tutorial izlemekten başka bişi gelmiyor.

SAqas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yiğit
Aralarında çok fark yok diye biliyorum(sadece 2021 kullandım)
saniye tutturma konusunda zoom yap (ben öyle yapıyordum)
1662043800207.png

Berk0174

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk
bana kalırsa her zaman güncel kullanmak tabi sistemin ona el veriyorsa
Saniye tutturma uğraştırıyor bildiğim kadarıyla 3.parti yazılımla vs bunu yapamıyorsunuz Manuel olarak yapılıyor bunun içinde tutorial izlemekten başka bişi gelmiyor.
Aralarında çok fark yok diye biliyorum(sadece 2021 kullandım)
saniye tutturma konusunda zoom yap (ben öyle yapıyordum)Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkür ediyorum.Son olarak da eşit işleri için yardım alabileceğim bildiğiniz discord grubu varmi

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Saniye tutturma olayı çok basit bir işlem hocam , adobe ae ,Premiere pro veya Davinci Resolve vb. Tarzı pc de güzel işler çıkarabileceğin programlara geçerseniz.

Bu programları bende kullanmama rağmen bazen zorlanıyorum orası doğru , müzik ile klip uzunluğu denksizliği olunca bazı kill lerimin müzikle bir alakası olmadan müziğin rastgele kısmına denk geldiği oluyor.

Ya da iki bass arasında çok kısa süre oluyor
2 kill i o kısalığa yerleştirmek saçma olur ha o zaman 2.kill i müzikteki bir sonraki güzel yere koyayım diyorum bu seferde 5-10 saniye uzaklık olunca klibi doğumundan başlatmış olucaksın vb.

Hem kolay hem zor olan bir iş :D

Top Bottom