Hocam saniyeleri denk getiremiyorum getirmek içinde mecbur bazı yerleri hızlandırıp bazı yerleri yavaşlatmak zorunda kalıyorum.Bunu düzeltmek için bı taktik falan yokmuLirik kısmı çok güzeldi fakat videonun devamında Hazreti Adem ve Havvadan başlatmışsın ona gerek yok direk vurmadan 1 saniye öncesinden başlatsan kâfi bence ki şarkıya da tam uymamış o kısmı yavaşlatmak yerine Hoşçakal yerinde direk kill alsaydın daha güzel dururdu. Şarkının vokal sesini boğuklaştırmışsın çok hoş durmamış bence ama kimisinin de hoşuna gidebilir..
Çok kötü diyemem fakat çok güzel de diyemem. Gelişir. Ellerine sağlık.
İnternetten birkaç fragmovie izleyip o tarz şeyler yapmaya çalışıp kendini geliştirebilirsin.
Hangi programı kullanıyorsun ?Lütfen küfür etmeden veya kaba olmadan eleştirirseniz sevinirim. Yardım edebilecek varsa discord verebilirim.
Hangi edit programı kullanıyorsun?
Hocalarım öncelikle şöyle ben hem Adobe öğrenmeye çalışıyorum hem de onun yanında capcut in PC uygulamasindan pekistirmeler yapıyorum.Bu tamamen capcut PC uygulamasi.Adobe ye de inşallah biraz daha alışınca geçeceğimHangi programı kullanıyorsun ?
Adobeyi çok iyi öğrendikten sonra Çok güzel videolar çıkarırsın.Kolay gelsinHocalarım öncelikle şöyle ben hem Adobe öğrenmeye çalışıyorum hem de onun yanında capcut in PC uygulamasindan pekistirmeler yapıyorum.Bu tamamen capcut PC uygulamasi.Adobe ye de inşallah biraz daha alışınca geçeceğim
Adobeyi iyi öğren (kullanımı biraz karışık geliyor ilk başta ama sonra insan alışıyor)Hocalarım öncelikle şöyle ben hem Adobe öğrenmeye çalışıyorum hem de onun yanında capcut in PC uygulamasindan pekistirmeler yapıyorum.Bu tamamen capcut PC uygulamasi.Adobe ye de inşallah biraz daha alışınca geçeceğim
Adobeyi çok iyi öğrendikten sonra Çok güzel videolar çıkarırsın.Kolay gelsin
İnşallah öğreneceğim .2018 i kullanıyorum sizce değiştireyim mi ?Adobe primieri iyi öğren (kullanımı biraz karışık geliyor ilk başta ama sonra insan alışıyor)
bana kalırsa her zaman güncel kullanmak tabi sistemin ona el veriyorsaİnşallah öğreneceğim .2018 i kullanıyorum sizce değiştireyim mi ?
Bir de şu Saniye tutturma işi çok yoruyor kısa yolu yokmu?
Aralarında çok fark yok diye biliyorum(sadece 2021 kullandım)İnşallah öğreneceğim .2018 i kullanıyorum sizce değiştireyim mi ?
bana kalırsa her zaman güncel kullanmak tabi sistemin ona el veriyorsa
Saniye tutturma uğraştırıyor bildiğim kadarıyla 3.parti yazılımla vs bunu yapamıyorsunuz Manuel olarak yapılıyor bunun içinde tutorial izlemekten başka bişi gelmiyor.
Çok teşekkür ediyorum.Son olarak da eşit işleri için yardım alabileceğim bildiğiniz discord grubu varmiAralarında çok fark yok diye biliyorum(sadece 2021 kullandım)
saniye tutturma konusunda zoom yap (ben öyle yapıyordum)Alıntıyı görüntüle
Saniye tutturma olayı çok basit bir işlem hocam , adobe ae ,Premiere pro veya Davinci Resolve vb. Tarzı pc de güzel işler çıkarabileceğin programlara geçerseniz.İnşallah öğreneceğim .2018 i kullanıyorum sizce değiştireyim mi ?