Neler Yeni

Youtube Valorant editleri yapmaya başladım nasıl olmuş?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
peki ne önerirsin? neler yapabilirim mesela
Ne kullanıyorsun? Senkronizasyın önemlidir, (ben de yapıyorum, ben de o bahsettiğimiz editörler kadar iyi değilim) kendim de dikkat etmeye çalışıyorum, güzel duracağını düşünmedikçe Velocity’e çok bulaşma, efektler zamanla güzelleşiyor o yüzden şimdi kötü demenin bir anlamı yok. Bir de çok önemli bir husus, izlerken “ulan bu klip bomboş olsa bile izletir” diyeceğin klipler ağırlıkta olsun derim. Kendimi örnek göstermem biraz yanlış olur ne de olsa daha gidecek benim de çok yolum var ama istersen bakabilirsin:

Son düzenleme:

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kullandığın programı bilmiyorum ama after effects kullanıyorsan pars mazi kanalına bakabilirsin, hazır packler ve eğitim videoları var.

Onun dışında shakeleri geliştirmen, ve cc eklemen lazım, şarkı seçimi kötü olmuş, tabii yeni olduğun için normal zamanla gelişirsin.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Arkadaşlar daha önce burada farklı türde videolar çeken arkadaşlar video linklerini bırakıp nasıl olduklarını sormuşlardı ben de ona karar verdim.
İlk editimi bugün yükledim ve evet kısa bir edit oldu. Amacım zamanla 3 dakika civarına çıkarıp o şekilde editler yapmak.
Sizce nasıl olmuş? Neleri düzeltebilirim yorumlarsanız sevinirim.

kanka editin güzel başlangıca göre sonu gğzel bitmiş başında 2 sny ses yok.
sana bi adam atıcaktım yarım saattir arıyorum bulamadım çok güzel geçişler koymuştu bi mapta vuruyodu diğer map açılıyodu çok güzel geçişleri vardı o tarz bir şeylerde yapabilirsin.başarılar.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
sana bi adam atıcaktım yarım saattir arıyorum bulamadım çok güzel geçişler koymuştu bi mapta vuruyodu diğer map açılıyodu çok güzel geçişleri vardı o tarz bir şeylerde yapabilirsin.başarılar.
dediğim bu değil ama buda çok güzel yapmış

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ne kullanıyorsun? Senkronizasyın önemlidir, (ben de yapıyorum, ben de o bahsettiğimiz editörler kadar iyi değilim) kendim de dikkat etmeye çalışıyorum, güzel duracağını düşünmedikçe Velocity’e çok bulaşma, efektler zamanla güzelleşiyor o yüzden şimdi kötü demenin bir anlamı yok. Bir de çok önemli bir husus, izlerken “ulan bu klip bomboş olsa bile izletir” diyeceğin klipler ağırlıkta olsun derim. Kendimi örnek göstermem biraz yanlış olur ne de olsa daha gidecek benim de çok yolum var ama istersen bakabilirsiniz:
Haklısınız hocam bunu mobile den yaptım biraz da ondan sonrakileri pc den yapacagım inshot tan yapıldı videom
Sizin videonuz çok güzel olmuş...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığın programı bilmiyorum ama after effects kullanıyorsan pars mazi kanalına bakabilirsin, hazır packler ve eğitim videoları var.

Onun dışında shakeleri geliştirmen, ve cc eklemen lazım, şarkı seçimi kötü olmuş, tabii yeni olduğun için normal zamanla gelişirsin.

hepsine bakacagım bu editi mobile den yaptım ama diğerlerini after effects den yapacagım.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Haklısınız hocam bunu mobile den yaptım biraz da ondan sonrakileri pc den yapacagım inshot tan yapıldı videom
Sizin videonuz çok güzel olmuş...
Teşekkürler, nedense kendi videolarımın tam güzel olduğunu hiç düşünemiyorum... Ama zamanla oturacağına inanıyorum sizinkilerin, bunun için edit programları öğrenmenizi tavsiye ederim.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
onları da deneyecegim zamanla normalde onlar dash falan atarak çok güzel editler çıkarıyorlar ama ben jett main değilim

Teşekkürler, nedense kendi videolarımın tam güzel olduğunu hiç düşünemiyorum... Ama zamanla oturacağına inanıyorum sizinkilerin, bunun için edit programları öğrenmenizi tavsiye ederim.
zamanla gelişir hocam zaten bir anda en yüksek seviyeye çıkamayız ki.
Böyle editler yaparak ve izleyerek kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
onları da deneyecegim zamanla normalde onlar dash falan atarak çok güzel editler çıkarıyorlar ama ben jett main değilim

zamanla gelişir hocam zaten bir anda en yüksek seviyeye çıkamayız ki.
Böyle editler yaparak ve izleyerek kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum.
Jett main olması önemli değil zaten, iyi klipler çıkarman önemli. Gerisi edit işi zaten oda zamanla öğrenerek geliştirebileceğin bir şey.

Top Bottom