Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Capgras

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
Bu hatayı hiç oyundayken almadım lobideyken alt+tab çektiğim bazı zamanlarda oluyor endişlenmelimiyim?

Sürücüleri ve Valorantı silip tekrar yükleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın büyük ihtimalle çözülecektir.

Endişelenmene gerek olacağını sanmıyorum, oyunla veya driverlarınla alakalı bir sorun vardır.

Sağ ol yardımın için eğer başka bir oyundada yaşarsam sürücüyü silip tekrardan yüklerim.
Valorant genel olarak çok sorunlu bir oyun, her güncellemeden sonra birilerinde ya fps düşüyor yada oyun bozuluyor.

Sorun oyunda. Merak etme. Riot'un düzeltmesini bekle.

Aynısı bana da oluyor, valorant bozuk bozuk diye her böyle konuların yorum kısmına yazıyorum ama kimse anlamıyor sanırım. Valorantta olan hiçbir hata sizin bilgisayarınızın problemi değil bilginiz olsun. Oyun o kadar bozuk ki anlatmak mümkün değil. Çözüm olarak driverları kaldırıp sıfırdan yükleyince bir süre daha rahat devam ediyorsunuz, sonrasında aynı problem tekrar çıkıyor karşınıza.

Aynısı bana da oluyor, valorant bozuk bozuk diye her böyle konuların yorum kısmına yazıyorum ama kimse anlamıyor sanırım. Valorantta olan hiçbir hata sizin bilgisayarınızın problemi değil bilginiz olsun. Oyun o kadar bozuk ki anlatmak mümkün değil. Çözüm olarak driverları kaldırıp sıfırdan yükleyince bir süre daha rahat devam ediyorsunuz, sonrasında aynı problem tekrar çıkıyor karşınıza.
ppmiz aynı :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hatayı hiç oyundayken almadım lobideyken alt+tab çektiğim bazı zamanlarda oluyor endişlenmelimiyim?
çk gir yap düzelir

Valorantta tekrar girdim PC çöktü bende de öyle. Şimdi win10 yükleyecem. Günde 10 defa kuruyorum herhalde.

Geri