Dediğim gibi sadece valorantta yaşıyorum driverda sıkıntı olsa diğer oyunlarıda etkilemez miydi?Endişelenmene gerek olacağını sanmıyorum, oyunla veya driverlarınla alakalı bir sorun vardır.
Muhtemelen oyunda bir problem vardır.Dediğim gibi sadece valorantta yaşıyorum driverda sıkıntı olsa diğer oyunlarıda etkilemez miydi?
Valorant genel olarak çok sorunlu bir oyun, her güncellemeden sonra birilerinde ya fps düşüyor yada oyun bozuluyor.Sağ ol yardımın için eğer başka bir oyundada yaşarsam sürücüyü silip tekrardan yüklerim.
ppmiz aynı :dAynısı bana da oluyor, valorant bozuk bozuk diye her böyle konuların yorum kısmına yazıyorum ama kimse anlamıyor sanırım. Valorantta olan hiçbir hata sizin bilgisayarınızın problemi değil bilginiz olsun. Oyun o kadar bozuk ki anlatmak mümkün değil. Çözüm olarak driverları kaldırıp sıfırdan yükleyince bir süre daha rahat devam ediyorsunuz, sonrasında aynı problem tekrar çıkıyor karşınıza.
çk gir yap düzelirBu hatayı hiç oyundayken almadım lobideyken alt+tab çektiğim bazı zamanlarda oluyor endişlenmelimiyim?