Neler Yeni

Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Bu hatayı hiç oyundayken almadım lobideyken alt+tab çektiğim bazı zamanlarda oluyor endişlenmelimiyim?

mfimmel

80+ Silver
Sürücüleri ve Valorantı silip tekrar yükleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın büyük ihtimalle çözülecektir.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Endişelenmene gerek olacağını sanmıyorum, oyunla veya driverlarınla alakalı bir sorun vardır.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Endişelenmene gerek olacağını sanmıyorum, oyunla veya driverlarınla alakalı bir sorun vardır.
Dediğim gibi sadece valorantta yaşıyorum driverda sıkıntı olsa diğer oyunlarıda etkilemez miydi?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Sorun oyunda. Merak etme. Riot'un düzeltmesini bekle.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Aynısı bana da oluyor, valorant bozuk bozuk diye her böyle konuların yorum kısmına yazıyorum ama kimse anlamıyor sanırım. Valorantta olan hiçbir hata sizin bilgisayarınızın problemi değil bilginiz olsun. Oyun o kadar bozuk ki anlatmak mümkün değil. Çözüm olarak driverları kaldırıp sıfırdan yükleyince bir süre daha rahat devam ediyorsunuz, sonrasında aynı problem tekrar çıkıyor karşınıza.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aynısı bana da oluyor, valorant bozuk bozuk diye her böyle konuların yorum kısmına yazıyorum ama kimse anlamıyor sanırım. Valorantta olan hiçbir hata sizin bilgisayarınızın problemi değil bilginiz olsun. Oyun o kadar bozuk ki anlatmak mümkün değil. Çözüm olarak driverları kaldırıp sıfırdan yükleyince bir süre daha rahat devam ediyorsunuz, sonrasında aynı problem tekrar çıkıyor karşınıza.
ppmiz aynı :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu hatayı hiç oyundayken almadım lobideyken alt+tab çektiğim bazı zamanlarda oluyor endişlenmelimiyim?
çk gir yap düzelir

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Valorantta tekrar girdim PC çöktü bende de öyle. Şimdi win10 yükleyecem. Günde 10 defa kuruyorum herhalde.

Top Bottom