Ekranın kaç hz ve işlemcin ortalama aldığın fps yazarsan yardımcı olayımValorantta ekranım çok kırılıyor oyun g-sync açık ama düzelmiyor sadece oyun içi v-sync açınca azalıyo ama açmak istemiyorum kırılma neyden kaynaklı monitördenmi?
Bende de aynı sorun var 144Hz ekranımEkranım 144 hz hocam fps 300-600 civarında
Yurtılma konusuna gelince driverfen kaynaklı olabilir sistemin amd ise değilse de vysnic açınca düzeliyor demişsiniz açın vysnic sabit 144 hz de oynayın bu iyi bişey onun için var 600 fps te alsan monitörün 144 olduğu için oyundaki reel fpsin 144Ekranım 144 hz hocam fps 300-600 civarında
Vysnc lag yapıyor hocam oynanmıyor rekabetçi oyunlardaYurtılma konusuna gelince driverfen kaynaklı olabilir sistemin amd ise değilse de vysnic açınca düzeliyor demişsiniz açın vysnic sabit 144 hz de oynayın bu iyi bişey onun için var 600 fps te alsan monitörün 144 olduğu için oyundaki reel fpsin 144
hocam driverim sürümüm 528.24 yırtılma olunca pc de sorunmu oluyor monitörü değiştirsem gidermi?Yurtılma konusuna gelince driverfen kaynaklı olabilir sistemin amd ise değilse de vysnic açınca düzeliyor demişsiniz açın vysnic sabit 144 hz de oynayın bu iyi bişey onun için var 600 fps te alsan monitörün 144 olduğu için oyundaki reel fpsin 144
hocam sizin driver nedirBende de aynı sorun var 144Hz ekranım
FPS 300 +
Bende amd 6600 5600 var canım sıkılınca açıyorum yapmıyor netiniz kötü olabilirVysnc lag yapıyor hocam oynanmıyor rekabetçi oyunlarda
Ekran kartınız nedirhocam driverim sürümüm 528.24 yırtılma olunca pc de sorunmu oluyor monitörü değiştirsem gidermi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sizin driver nedir
Nvdia da işler nasıl bilmiyorum ama son sürümdemisinizAsus Tuf RTX 3060 TI
100 download 10 upload var hocam lag dediğim öyle lag değilBende amd 6600 5600 var canım sıkılınca açıyorum yapmıyor netiniz kötü olabilir
oyun menüsünden fpsi kısıtlamayı deneEkranım 144 hz hocam fps 300-600 civarında