Valorant FPS drop CPU %100 oluyor

LamonGa

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar merhaba öncelikle oyunda 500 civarı FPS alırken 5 saniyede bir yaklaşık 10 fpse falan düşüyor takılmalar oluyor. Sistemim ryzen 5 7500F ve rx 9070 xt çözünürlük 1080p
Bios en güncel sürüm sizce sorun neyden kaynaklı olabilir ayrıca işlemci kullanımı %99 oluyor drop girdiği an.

Arkadaşlar merhaba öncelikle oyunda 500 civarı FPS alırken 5 saniyede bir yaklaşık 10 fpse falan düşüyor takılmalar oluyor. Sistemim ryzen 5 7500F ve rx 9070 xt çözünürlük 1080p
Bios en güncel sürüm sizce sorun neyden kaynaklı olabilir ayrıca işlemci kullanımı %99 oluyor drop girdiği an.
Darboğaz.

Bios en güncel sürüm sizce sorun neyden kaynaklı olabilir ayrıca işlemci kullanımı %99 oluyor drop girdiği ahoc
Hocam nasıl oyunlar oynuyosun fps ağırlıklımı yoksa hikaye tarzımı

Kanka sorun için ne yapabilirim ay başı elime biraz para gecicek şuan monitörüm 270 Hz rog strix onu satıp 1440P 260 Hz tuf gaming alacağım onu alınca sorun düzelirmi?
Büyük ihtimalle düzelir 2k da ekran kartı biraz daha kullanımı artıcak ama 5saniyede bir diyosun ciddi bir darboğaz var

Her ikiside şuan ghost of tsushima black myth wukong CS ve valo ağırlıkli gidiyorum diğer hiçbir oyunda boyle drop yemiyorum bu aradavaöora
Çünkü valorant full işlemci pyunu cs2 ekran kartıda kullanıyor artık diye biliyorum diğer oyunlae zaten ekran kartıyla ilgili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sorun için ne yapabilirim ay başı elime biraz para gecicek şuan monitörüm 270 Hz rog strix onu satıp 1440P 260 Hz tuf gaming alacağım onu alınca sorun düzelirmi?
270hz rog strix garantisi varmı kaçtan satıyosun bende sistem topladım monitör alıcam 😅

Çünkü valorant full işlemci pyunu cs2 ekran kartıda kullanıyor artık diye biliyorum diğer oyunlae zaten ekran kartıyla ilgili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

270hz rog strix garantisi varmı kaçtan satıyosun bende sistem topladım monitör alıcam 😅
Kanka tertemiz daha geçen yaz aldım 2 sene garantisi var Asus rog strix xg249cm modeli daha jelantinleri üstünde temiz baktım :D

Bilgisayarda virüs olabilir. Format atabiliyorsan at. Atmayacaksan virüs taraması yap

Hocam 2k bi monitöre geçmek yüksek ihtimalle rahatlatacaktır ben 3080 kullanıyorum 2kdan wşağısı fps oyunlarda vs sıkıntı çıkarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,225
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri