kimselerduymasın
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 231
tamam sus knk allah aşkına yaSen Modmusun
tamam sus knk allah aşkına yaSen Modmusun
Mod değilsen ne konusuyon. kankan nerden oluyorum onuda anlamadım. Dalga Geçilmek İçinmi açıldı bu forum. İnsan burda teknik bilgi almak için vartamam sus knk allah aşkına ya
ya he he tamam su allah aşkına ne ciddileştin bak işine bişe diyilmiorMod değilsen ne konusuyon. kankan nerden oluyorum onuda anlamadım. Dalga Geçilmek İçinmi açıldı bu forum. İnsan burda teknik bilgi almak için var
Yaşına Veriyorum. İyi forumlar dilerim kardeşim. Konuyu Kapatalımya he he tamam su allah aşkına ne ciddileştin bak işine bişe diyilmior
aynen kankss yaşıma vermeye devam et okkeyYaşına Veriyorum. İyi forumlar dilerim kardeşim. Konuyu Kapatalım
Sen Hala Burdamısınaynen kankss yaşıma vermeye devam et okkey
Yukarıdaki Arkadaşın dediği gibi Chipset kurmayı dene . Ama bu sorunu birçok kişi yaşıyor diğer forumlarda da bu sorun dan bahsediliyordu . Oyun optimizasyonu ile alakalı olabilirBusabah girdigimde 160-200 arasi fps aliyordum islemciyi %30 kullaniyordu valorantta.Gün icinde format atmam gerekti ve simdi oyuna girdigimde 120 fpsleri gördü işlemciyi %50 kullandi, bendeinternetteki fps arttirma rehberlerini izledim ve onlari uyguladim. Şimdi 80-120 arasi değişiyor ama işlemciyi %80 kullaniyor. Daha sabah %30 kullanimda 200 fps aliyordum ayni ayarlarda simdi maks 130 fps %80 lerde kullaniyor. bunun cozumu vesayre varmi Sistem rx5700xt ryzen5 3600 ram 16
Konu, pc teknik sorunlarda açılmış espri yapılacak yer değil komik te değil. +5 yaş şakalarınızı konu dışında yapın, insanların yardım amaçlı konularını çöp etmeyin.kanka neyin yanlış bilgisini verdi adam espirisine diyor ciddimisin sen niye bu kadar takıntılısın
okkeyKonu, pc teknik sorunlarda açılmış espri yapılacak yer değil komik te değil. +5 yaş şakalarınızı konu dışında yapın, insanların yardım amaçlı konularını çöp etmeyin.
kardeşim forumlarda gerginlik yaratmasan? insanlar çözüm bulmaya geliyor azıcık daha samimi ve çözüm odaklı olursak herkesin işine geliraynen kankss yaşıma vermeye devam et okkey
okkeykardeşim forumlarda gerginlik yaratmasan? insanlar çözüm bulmaya geliyor azıcık daha samimi ve çözüm odaklı olursak herkesin işine gelir
başlata msconfig yaz çıkan sekmeden önyükleme bölümüne gir daha sonra gelişmiş seçenekler de son olarakta işlemci sayısı kutucuğuna tıklayıp maksimim rakamı seç uygula tamam de yeniden başlatBusabah girdigimde 160-200 arasi fps aliyordum islemciyi %30 kullaniyordu valorantta.Gün icinde format atmam gerekti ve simdi oyuna girdigimde 120 fpsleri gördü işlemciyi %50 kullandi, bendeinternetteki fps arttirma rehberlerini izledim ve onlari uyguladim. Şimdi 80-120 arasi değişiyor ama işlemciyi %80 kullaniyor. Daha sabah %30 kullanimda 200 fps aliyordum ayni ayarlarda simdi maks 130 fps %80 lerde kullaniyor. bunun cozumu vesayre varmi Sistem rx5700xt ryzen5 3600 ram 16
O ne oluyo hocamChipset kurdunmu