Neler Yeni

Valorant Frankfurt girerken bilmem gereken terimler

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Kendimi az çok ifade edebilsem de düzgün konuşamıyorum, rank yücelik 2. mesela sen önden side gir, buraya smoke at, adam markete sızmış falan derken bazen zorlanıyorum. Bazen devrik cümle kuruyorum.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Barış Okçu
adamlar devrik kursanda anlarlar zaten frankfurtun yarısı türk bunun yerine ingilizce öğren kısa sürede muhabbet etmeye baslarsın asıl keyfi öyle çıkıyor.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
yani en temel sözcüklerle konuşursun bir sorun olmaz bence. entry go sage health smoke side two back side falan dersin öyle ana dil gibi konuşmana gerek yok

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tr nın cogu orda ama yınede nıce try push a b heal me gıbı kelımelerı ogren
Dost onları zaten biliyorum o kadar değil, mesela ben skye'ım haven oynuyoruz a short kurtlayayim jett onunla beraber oyna demek istiyorum ama bunu açıklayamıyorum.

Gurkanpiro

80+ Gold
Dost onları zaten biliyorum o kadar değil, mesela ben skye'ım haven oynuyoruz a short kurtlayayim jett onunla beraber oyna demek istiyorum ama bunu açıklayamıyorum.
translate felan kullan anlarlar zaten yabancıların ıngılızcesı rezalet aksan yapıyolar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Kendimi az çok ifade edebilsem de düzgün konuşamıyorum, rank yücelik 2. mesela sen önden side gir, buraya smoke at, adam markete sızmış falan derken bazen zorlanıyorum. Bazen devrik cümle kuruyorum.
Onun yerine paris gir , frankfurt türkiye serveri v2

Top Bottom