Youtube'dan videolarına baktım da nedense güzel gelmedi hocam başka seçenekleri değerlendireyim diyorum. Belki mağazaya güzel bi Vandal gelir onu çekerim hesaba.ben vandalını daha cok sevıyorum ama phantom da alınır guzel fiyat
güzel indirim her türlü alınırGece pazarına 1030vp'ye gelmiş ilk defa skin almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Ya da bekleyip daha iyilerine mi bakmalıyım?
Görüntü başta cezbetti de çok fazla skin alamayacağım için alacağım düzgün olsun diyorum bu beni sıkar bi süre sonra.Bilmem ki kankam sence alınır mı beğeniyor musun
İlk bi kaç gün güzel gelirde sonra soğurum ben bu skin'den hocam. Mağazaya oni ve ya yağmacı falan gelirse onları alayım diyorum.güzel indirim her türlü alınır
butun skinler sikiyo sikmayan skin yok indirim baya iyi al benceGörüntü başta cezbetti de çok fazla skin alamayacağım için alacağım düzgün olsun diyorum bu beni sıkar bi süre sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk bi kaç gün güzel gelirde sonra soğurum ben bu skin'den hocam. Mağazaya oni ve ya yağmacı falan gelirse onları alayım diyorum.
Cevabını kendin veriyorsun aslında. Ama yine de paran varken al tadını çıkar. Yenisi geldiğinde paran olur yine alırsın. Ya da belki hiç almazsın parayı başka yerlere kullanırsın kişisel tercihtir.İlk bi kaç gün güzel gelirde sonra soğurum ben bu skin'den hocam. Mağazaya oni ve ya yağmacı falan gelirse onları alayım diyorum.
Teşekkür ederim sağol. Daha var pazarın bitmesine eğer iyi bir şey mağazaya gelmezse onu alırım.butun skinler sikiyo sikmayan skin yok indirim baya iyi al bence
Teşekkürler dediğim gibi pazarın bitmesine 2 hafta var daha . O sürede mağazaya bi şey gelmezse çekerim Gaia'yı.Cevabını kendin veriyorsun aslında. Ama yine de paran varken al tadını çıkar. Yenisi geldiğinde paran olur yine alırsın. Ya da belki hiç almazsın parayı başka yerlere kullanırsın kişisel tercihtir.
güzel indirim her türlü alınır
butun skinler sikiyo sikmayan skin yok indirim baya iyi al bence
Cevabını kendin veriyorsun aslında. Ama yine de paran varken al tadını çıkar. Yenisi geldiğinde paran olur yine alırsın. Ya da belki hiç almazsın parayı başka yerlere kullanırsın kişisel tercihtir.
Mağazaya Zamanın ötesi Vandal geldi 2175vp ye. Hoşuma da gitti ne dersiniz alınır mı? Ya da 4350vp'ye RGX kelebek alınır mı? Pahalı ama bu da güzel.ben vandalını daha cok sevıyorum ama phantom da alınır guzel fiyat
kelebek güzelMağazaya Zamanın ötesi Vandal geldi 2175vp ye. Hoşuma da gitti ne dersiniz alınır mı? Ya da 4350vp'ye RGX kelebek alınır mı? Pahalı ama bu da güzel.
zamanın ötesi hızlı sıkıyor bence asil ve yagmacı al alacaksanMağazaya Zamanın ötesi Vandal geldi 2175vp ye. Hoşuma da gitti ne dersiniz alınır mı? Ya da 4350vp'ye RGX kelebek alınır mı? Pahalı ama bu da güzel.