Ssd mi kurulu?Valorantı oynamak için tıkladığımda aşırı geç açıliyor baya bı bekliyorum oyunu sonrasında da açılma ekranında bekletiyor bunun nedeni ney acaba?
Oyunun sorunu olabilir onar diyin riottan.Evet 512 GB SSD var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani süre tutmadım da eskiden tam olarak açıliyordu şimdi çok çok geç
aynı şey bende de var. 3 dakika da falan açılıyor ben deYani süre tutmadım da eskiden tam olarak açıliyordu şimdi çok çok geç
İncele internetten izleKeşke 3 dakka olsa benimki de
Onu nasıl yapıyoruz
bendede aynıValorantı oynamak için tıkladığımda aşırı geç açıliyor baya bı bekliyorum oyunu sonrasında da açılma ekranında bekletiyor bunun nedeni ney acaba?
Windows sürümünüz 24h2 mi belki ondandır. Ben 24h2 geçince valorantta birsürü sorun yaşıyordum. Geri döndüm 23h2bendede aynı
Knk yükleme ekranında arkada sanki bir şey çalışıyormuş gibi bir ses geliyormu birşeyden kastım makina uğultusu gibiValorantı oynamak için tıkladığımda aşırı geç açıliyor baya bı bekliyorum oyunu sonrasında da açılma ekranında bekletiyor bunun nedeni ney acaba?
İlk açmaya çalıştığımda fan sesi artıyor sonra azalıyor ama açılma çok geç oluyorKnk yükleme ekranında arkada sanki bir şey çalışıyormuş gibi bir ses geliyormu birşeyden kastım makina uğultusu gibi
Ona nasıl bakcamWindows sürümünüz 24h2 mi belki ondandır. Ben 24h2 geçince valorantta birsürü sorun yaşıyordum. Geri döndüm 23h2
İlk açmaya çalıştığımda fan sesi artıyor sonra azalıyor ama açılma çok geç oluyor
Ona nasıl bakcam