Resatmnkse
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Phantom silahını seviyorum. asil phantom mantıklı mı?
pek de bir indirim olmamış ama skin çok güzel sıkılmadan baya kullanılır paran varsa alabilirsinPhantom silahını seviyorum. asil phantom mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
teşekkürlerarkadaşın dediği gibi pek bir indirim yok ama 1775lik olanlar arasında bence en iyi phantom skini alınır
bütçe varsa üstüne ekleyip yanına bıçakta alabilirsin ben önceden 2 tane bp almıştım ama almasam daha iyiymiş efektsiz olduğu için çok çabuk sıkıyor zaten sonradan bıçak sheriff vandal phantom gibi çok oynadığım silahları alınca bp almamın bir mantığı kalmamıştı2850 aldım vp aldım. bunu alıp kalanını bir dahaki pass ı alırm diye düşündüm
bp bence çok kullanılmayan silahlar için skin almak yerine gayet iyi bir seçenek ben zamanında onu düşünerek almıştımbütçe varsa üstüne ekleyip yanına bıçakta alabilirsin ben önceden 2 tane bp almıştım ama almasam daha iyiymiş efektsiz olduğu için çok çabuk sıkıyor zaten sonradan bıçak sheriff vandal phantom gibi çok oynadığım silahları alınca bp almamın bir mantığı kalmamıştı
inşallah daha iyileri gelir ne diyimBenim gece pazarına nie böle şeyler gelmior ya
Post automatically merged:
Bana gelen indirimlerin hepsi %-21 %-19 saçma ya