leavemealone
80+
Dahası
ne?sadece alınacak asil ama bence eğer yatırmadıysan yükleme yapma dostum valorant yakında bittecek
nedensadece alınacak asil ama bence eğer yatırmadıysan yükleme yapma dostum valorant yakında bittecek
baksana 1 1.5 yıldır yeni hiçbirşey gelmedi sadece desen geliyor yakında oyun berbat bir hal alıcak
neden
Ne alaka ? Ne gelmesini istiyorsun ?baksana 1 1.5 yıldır yeni hiçbirşey gelmedi sadece desen geliyor yakında oyun berbat bir hal alıcak
ben zaten valorantı bırakalı 1.5 yıl kadar oldu fakat biteceğini sanmam.baksana 1 1.5 yıldır yeni hiçbirşey gelmedi sadece desen geliyor yakında oyun berbat bir hal alıcak
Asıl phantom iyi . Eğer phantomun yoksa alınabilir.asil phantomu alayım mı bu ne b*ktan bi pazar
hiçbir şeyim yok yeni başladımAsıl phantom iyi . Eğer phantomun yoksa alınabilir.
Eğer başka bir 1.7k lik skin beklemiyorsan alınabilir.hiçbir şeyim yok yeni başladım
Ben Fazla Oynamıyorum Ama Pazarda Vandal " Kuronami " Varasil phantomu alayım mı bu ne b*ktan bi pazar
ohaa istedigim skinBen Fazla Oynamıyorum Ama Pazarda Vandal " Kuronami " Var![]()
paradan yana sıkıntı yokta bok gibi çıktı pazarBence valoya bu kurlarla para yatırılmaz .