O genel bı sorun bende de oluyor sadece ölüm maçındamerhaba arkadaşlar valorantta oyuna girerken karşılaşma bulundu diyor 5 den geriye sayıyor 0da donuyor biraz geç giriyor bu neden oluyor ? bu sorunu nasıl çözebilirim
sonuç olarak giriyor mu oyuna ?merhaba arkadaşlar valorantta oyuna girerken karşılaşma bulundu diyor 5 den geriye sayıyor 0da donuyor biraz geç giriyor bu neden oluyor ? bu sorunu nasıl çözebilirim
bende ssd yok ondan olabilirmi acaba birde ölüm maçında herkeste oluyor sizlik bir durum yokO genel bı sorun bende de oluyor sadece ölüm maçında
evet ama geçsonuç olarak giriyor mu oyuna ?
Bende SSD olduğu halde böyle oyun kaynaklı bı sorunbende ssd yok ondan olabilirmi acaba birde ölüm maçında herkeste oluyor sizlik bir durum yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ama geç
ssd olamdığından kaynaklanıyor olabilir ben hiç öyle bir sorunlar karşılaşmadım tavsiyem 240 gb ssd almanızbende ssd yok ondan olabilirmi acaba birde ölüm maçında herkeste oluyor sizlik bir durum yok
evet ama geç
Evtmesela rekabetçide hızlı giriyormu sizde
evet alacağım umarım bu sorun geçerssd olamdığından kaynaklanıyor olabilir ben hiç öyle bir sorunlar karşılaşmadım tavsiyem 240 gb ssd almanız
zaten ölüm maçında çok iyi pcniz olsa bile o oyunun hatası
genel olarak var sdd aldığınız sorun 2 kat azalır ama %100 çözülmez çünkü bendede varevet alacağım umarım bu sorun geçer
bide oyun menüsünde anlık drop girmesinden kaynaklanıyo olabilir ayarlardan menüde fps i kısıtlayıp tekrar girerseniz olabilirevet alacağım umarım bu sorun geçer