Neler Yeni

VALORANT GÜNCELLEME SONRASI GARİP GELİYOR

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adem Taş
Güncelleme sonrası oyun bana garip gelmeye başladı nasıl desem ani mouse hareketi yapınca hızlı dönerdim keskinlik artardı ama güncelleme sonrası aynı hareketi ne kadar yaparsam yapayım olmuyor , oyunum yavaşlamış fps artışı ve akıcılık artmış gibi geliyor. valorantın yeni oyun motoruna geçeceğini duymustum ama ondan kaynaklımı emin olamadım. sizde bu durumu fark ettiniz mi? yada hissediyor musunuz?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Güncelleme sonrası oyun bana garip gelmeye başladı nasıl desem ani mouse hareketi yapınca hızlı dönerdim keskinlik artardı ama güncelleme sonrası aynı hareketi ne kadar yaparsam yapayım olmuyor , oyunum yavaşlamış fps artışı ve akıcılık artmış gibi geliyor. valorantın yeni oyun motoruna geçeceğini duymustum ama ondan kaynaklımı emin olamadım. sizde bu durumu fark ettiniz mi? yada hissediyor musunuz?
Evet bana da öyle geliyor. Hatta renkler soluk felan. Oyun birkaç defa çöktüğüde oldu.

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adem Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bana da öyle geliyor. Hatta renkler soluk felan. Oyun birkaç defa çöktüğüde oldu.
sinematik canlandırıyorcasına bi akıcılık ve fps artısı var. çok garip hissettiriyor düşman takımdan adam vuramıyorum. bugün smurf olarak gittiğim eloda adam vuramadım rezil oldum resmen. ben mi bozuldum oyun mu çok garip anlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00