Neler Yeni

Valorant hakkında yardım lazım?

Reindi

80+ Silver
bir radiant nasıl düşünür serisini izle combattry den bana çok faydası oldu sana da olur heralde

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
aynen kanka bunları yazarak radiant olduğunu belli ettin verdiğin taktiler silver taktikleri olması dışında sıkıntı yok
evet oyuna 5 kişi girmek bol bol aim çalışmak yeneklerini nasıl daha iyi kullanabileceğini görmek için profesyonel oyuncuların maçlarını izlemek silver rank kanks asjfjasd

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Selim
ranked girmeden iyice ısınman gerekiyor poligona gir aç şarkıyı kendini iyi hissedene kadar bot vur sonra 3 5 tane dm gir zaten kendini çok iyi hissedeksin özgüvende çok önemli mentalini yüksek tutmaya çalış eğer oyunda toxic küfür eden varsa onuna hiç bir şey deme mutele geç ne kadar çok muhatap olursan o kadar mentalin düşer ve oynayasın kaçar. poligon yetmiyor diyorsan kovak aimlab ile çalışabilirsin kendi aim çalıştırma yöntemlerim var video çekersem buraya atarım.
Toxicleri duymamazlıktan geliyorum. Bir de 6 dm falan attım mesela poligonda da sağlam vuruyorum dmde de aimim yanıyor rek girince bir anda zortluyorum.

Juiclair0

80+ Silver

Freix

80+ Bronze
reis yapmam gereken herşeyi yapıyorum frankfurt da gırsem tr de gırsem takımdakıler pick atmadan ben atmıyorum ınsanları rencıde edecek hiç bir şey yazmıyorum yanı olabıldiği kadar temiz bir oyuncu olmaya çalışıyorum fakat toxıc oyuncular heryerde
Knk valla ben duoyla bile zorlanıyordum immo gibi ranklara çıkana kadar. Buna bu oyun kitlesinde katlanmak gerekiyor. 1 hafta iyi 5li ekip toplayıp boost atabilirsin. Sonra yüksek ranklarda aim kasıp o ranklarda takılabilirsin ama unutma her rankta toxic var. (Tr serverin ** plat eloda surundum game sens olan yok hepsi aimci game senste calış)

wieser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Murat Can Eser
aynen kanka bunları yazarak radiant olduğunu belli ettin verdiğin taktiler silver taktikleri olması dışında sıkıntı yok
sanırım arkadaşın bahsettiği toxic oyun ile alakası bilgisi olmayan kişi sensin :)

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat

Reindi

80+ Silver
evet oyuna 5 kişi girmek bol bol aim çalışmak yeneklerini nasıl daha iyi kullanabileceğini görmek için profesyonel oyuncuların maçlarını izlemek silver rank kanks asjfjasd
az video izle gel buraya 3-5 taktik videosu izleyip ahkam kesme sinir oluyorum senin gibi tiplere max rankın platdan yukarıysa gel yanıma

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat

Juiclair0

80+ Silver
Top Bottom