evet oyuna 5 kişi girmek bol bol aim çalışmak yeneklerini nasıl daha iyi kullanabileceğini görmek için profesyonel oyuncuların maçlarını izlemek silver rank kanks asjfjasdaynen kanka bunları yazarak radiant olduğunu belli ettin verdiğin taktiler silver taktikleri olması dışında sıkıntı yok
Toxicleri duymamazlıktan geliyorum. Bir de 6 dm falan attım mesela poligonda da sağlam vuruyorum dmde de aimim yanıyor rek girince bir anda zortluyorum.ranked girmeden iyice ısınman gerekiyor poligona gir aç şarkıyı kendini iyi hissedene kadar bot vur sonra 3 5 tane dm gir zaten kendini çok iyi hissedeksin özgüvende çok önemli mentalini yüksek tutmaya çalış eğer oyunda toxic küfür eden varsa onuna hiç bir şey deme mutele geç ne kadar çok muhatap olursan o kadar mentalin düşer ve oynayasın kaçar. poligon yetmiyor diyorsan kovak aimlab ile çalışabilirsin kendi aim çalıştırma yöntemlerim var video çekersem buraya atarım.
vallamı reis zaten 3 maç varben boostlarım kardeşim :d
juiclair #0086 dcden yazvallamı reis zaten 3 maç var
Knk valla ben duoyla bile zorlanıyordum immo gibi ranklara çıkana kadar. Buna bu oyun kitlesinde katlanmak gerekiyor. 1 hafta iyi 5li ekip toplayıp boost atabilirsin. Sonra yüksek ranklarda aim kasıp o ranklarda takılabilirsin ama unutma her rankta toxic var. (Tr serverin ** plat eloda surundum game sens olan yok hepsi aimci game senste calış)reis yapmam gereken herşeyi yapıyorum frankfurt da gırsem tr de gırsem takımdakıler pick atmadan ben atmıyorum ınsanları rencıde edecek hiç bir şey yazmıyorum yanı olabıldiği kadar temiz bir oyuncu olmaya çalışıyorum fakat toxıc oyuncular heryerde
sanırım arkadaşın bahsettiği toxic oyun ile alakası bilgisi olmayan kişi sensinaynen kanka bunları yazarak radiant olduğunu belli ettin verdiğin taktiler silver taktikleri olması dışında sıkıntı yok
olmuyor reis bu dc adımı oyun içi nick mijuiclair #0086 dcden yaz
az video izle gel buraya 3-5 taktik videosu izleyip ahkam kesme sinir oluyorum senin gibi tiplere max rankın platdan yukarıysa gel yanımaevet oyuna 5 kişi girmek bol bol aim çalışmak yeneklerini nasıl daha iyi kullanabileceğini görmek için profesyonel oyuncuların maçlarını izlemek silver rank kanks asjfjasd
dc de atıyorum istek gelmıyorjuiclair #0086 dcden yaz
Artz Vous Protégera#0294 sen eklesen olurmu reisjuiclair #0086 dcden yaz
benim ana rankım dia 3 en azından yalan söylemiyorum xDsanırım arkadaşın bahsettiği toxic oyun ile alakası bilgisi olmayan kişi sensin
pardon juiclair #6666dc de atıyorum istek gelmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artz Vous Protégera#0294 sen eklesen olurmu reis
hallettim reispardon juiclair #6666