Neler Yeni

Valorant Hakkındaki Düşünceleriniz

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün saat 08.00'da Valorant Türkiye'de erişime açıldı. Yaklaşık 4gb'lık oyun dosyası ve düşük sistem gereksinimleri ile hemen hemen herkes kolayca indirip oynayabiliyor.
Oyunu oynayanların oyun hakkındaki düşüncelerini buraya bekliyorum. 😊

Edit: Alışık olmadığımdan olacak ki sprayler çok tuhafıma gitti. Hatta spray yok gibi bir şey oyunda. Çoğu silahta ilk birkaç mermiden sonra kafasına göre takılıyor mermiler.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Ben izledim lakin ısınamadım o oyuna.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapalı Beta'dan beri oynuyorum, ilk haftalar bayağı sardı sonradan sıktı.
Katılıyorum. CSGO gibi kendine bağlayabilecek bir oyun değil. Bir oynarsın iki oynarsın sonra sıkıyor. Arkadaşlarla 5 kişi takım olup girersen ayrı bir eğlencesi oluyor. Takım ile oynanılabilir.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün saat 08.00'da Valorant Türkiye'de erişime açıldı. Yaklaşık 4gb'lık oyun dosyası ve düşük sistem gereksinimleri ile hemen hemen herkes kolayca indirip oynayabiliyor.

Edit: Alışık olmadığımdan olacak ki sprayler çok tuhafıma gitti. Hatta spray yok gibi bir şey oyunda. Çoğu silahta ilk birkaç mermiden sonra kafasına göre takılıyor mermiler.
Oyun Türkiye'ye gelmeden hilesi çıktı.

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan

Oyun bir zaman sonra sıkıyo ben betadayken yüklemiştim 2-3 gün oynadıktan sonra bida girmedim bana sıkıcı geldi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Oyun Türkiye'ye gelmeden hilesi çıktı.
Zaten aşırı saran bir oyun değil hileciler de olursa hiç oynamam. CSGO'dan geçenlerin çoğu hilecilerden bıktığı için geçiyor.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler

csgo geçecek diyorlar ancak atari oyunu gibi geldi bana görsel efektleri

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
csgo geçecek diyorlar ancak atari oyunu gibi geldi bana görsel efektleri
CSGO Source 2 yayınlarsa Valorant'ın adı bile geçmez artık. Grafiklere gelirsek seveni çok aslında. Tıpkı fortnite gibi.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Riot Games : Şu CS:GO'yu geçmek lazım oyun mantığını oradan alalım. Uçmalı kaçmalı özel yetenekler falan olsun onu da Overwatch'tan alalım.
CS:GO + Overwatch = Valorant

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,561
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom