cakaresul
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 302
- İsim
- Resul ÇAKAR
Arkadaşlar bundan 6-8 ay önce valorantta haksız bir ban yedim. Bir akşam internet cafeye gittik arkadaşlarla 2 el rank maçı attık çıktık. Bİr sonraki gün bilgisayarım geldi heyecanlıyım kurdum bilgisayarı oyun falan indirdim valoranta bi gireyim dedim 3. parti yazılımdan ban yemişim. Şok oldum. Meğerse benim oynadığım bilgisayarda cihaz banı varmış. İnternet cafeciye abi burda valo oynatma böyle böyle dediğimde ben biliyordum zaten dedi ona da ayrı ayar oldum, forum kuralları gereği internet cafeciyi size betimleyemiyorum
. Riota konuyla alakalı kaç tane ticket attım hep aynı cevap bot cevabı geliyor. Size daha önceki ticketlarda bilgi verilmiş daha bu konuyla ilgili ticket açarsanız otomatik kapatılır diyor. Elinizle yazın beni kaale alın diye yazıyorum yine aynı bot cevabı geliyor. Bir cihazda cihaz banı varsa bana uyarı gelmiyor, ben onu göremiyorum dolayısıyla bu konuda benim gram suçum yok ama riot games ilgilenmiyor. Daha önce başına gelen varmı ben bu çarı nasıl açtırabilirim?
Not: Çar çok değerli değildi bir kaç silah skini vardı savaş bileti falan vardı ama önemli olan benim bunu haksız yemiş olmam.
Not: Çar çok değerli değildi bir kaç silah skini vardı savaş bileti falan vardı ama önemli olan benim bunu haksız yemiş olmam.