Neler Yeni

Valorant haksız eşleştirme

T.P.G.

80+ Titanium
Ben Gümüş 2 yim yeri gelir iyi takım yeri gelir toxic takım geliyor 9 yaşında bir çocuk jett kitledi oyun boyu susmuyor operator çekiyor ama hala tabanca istiyor KİLJOOOOOOOY (Killjoy benim) 2600 PARAN VAR ATSANA TABANCA diye bide reyna var oyunda tamamen kör önündeki adam öldürünce mikrofondan ağlıyor bıktım aga bıktım
O Jett'leri direkt susturuyorum ben yoksa dediğin gibi susmak bilmiyorlar, söylediğini de yapmayınca seni bloklayıp trollemelerine, saçma sapan küfür edip bağırmalarına sinir oluyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

Aware

80+ Silver
Sızlanmaya gerek yok. Her Riot oyununda olan şey. Win rate'in yüksek ise senden yüksek elo ama wr si biraz düşük oyuncular gelir. Biraz kaybedersen düzelir.

Excator23cm

80+ Gold
Şey de var mesela biraz kötü oynasan gold isen gümüş 1 falan hatta bronz bile görebiliyon orda çok iyi oynayan platlar gelmez sanırsam yendin mi maçı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O Jett'leri direkt susturuyorum ben yoksa dediğin gibi susmak bilmiyorlar, söylediğini de yapmayınca seni bloklayıp trollemelerine, saçma sapan küfür edip bağırmalarına sinir oluyorum.
Şüphesiz hepsi Brimstone Reyna Jett mainler nadirde olsa raze ve phoneix tede var

T.P.G.

80+ Titanium
Ben çocuk sesi veya mic konuşmayan olursa direkt bozuyorum işe yarıyor zaman zaman
Çocuk olmasi önemli değil aslında. Saygısı olsa yeter, bir tane Jett gelmişti yine çocuk. Kız gibi sesi var 16 yaşındayım diyor :D Reyna ve Sage vardı pre, sevgililerdi muhtemelen. Çocuk kıza öyle terbiyesiz terbiyesiz konuşuyor ki... Oyunun kitlesini düzeltme şansı olsa keşke Riot'un.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şey de var mesela biraz kötü oynasan gold isen gümüş 1 falan hatta bronz bile görebiliyon orda çok iyi oynayan platlar gelmez sanırsam yendin mi maçı
Yendik ama tek yiye yiye (y)

-Yec

80+ Bronze
Çocuk olmasi önemli değil aslında. Saygısı olsa yeter, bir tane Jett gelmişti yine çocuk. Kız gibi sesi var 16 yaşındayım diyor :D Reyna ve Sage vardı pre, sevgililerdi muhtemelen. Çocuk kıza öyle terbiyesiz terbiyesiz konuşuyor ki... Oyunun kitlesini düzeltme şansı olsa keşke Riot'un.
R6'daki gibi aşırı acımasız olurlarsa düzelir. R6'da sana küfür eden toxic birine sövsen dahi ban yiyebiliyorsun. Çok katı olmak gerekiyor bu tarz durumlarda.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yendik ama tek yiye yiye (y)
14 yaşındayım ben :oops:

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Geçen sezon Dia 2 arkadaşım Gold'a düştü golddan çıkamadı ondan önceki sezonda dia var ama çıkamıyor bataklık olabiliyor.
Eşleştirme sistemi çok kötü diyecek bir şey bulamıyorum.
Ben sadece duomla girerken main çarımdayım altın1(hiç kasmadım bu sezon) arkadaşım dia çar verdi onla devam ediyorum, arada keyif fln alıyorum oyundan.

T.P.G.

80+ Titanium
Sızlanmaya gerek yok. Her Riot oyununda olan şey. Win rate'in yüksek ise senden yüksek elo ama wr si biraz düşük oyuncular gelir. Biraz kaybedersen düzelir.
Her ne kadar kazansam da benim rankımda olan kişileri atması gerekmez mi? Güncel rankı Plat 2 olan 2 kişi atması normal değil çünkü. Bence en azından.

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim :D. Gold 1 78KP iken attığı adamlara bakar mısınız? 1 1.5 haftadır bu sezonda kasmaya başladım ve hızla Gold 1'e yükseldim tekrardan. Gold 2 olacakken gelen adamlar bunlar, daha bir şey demiyorum ben. Dia geliyor ya bırak Plat 1 falan vurulur ama bu nedir? Bence eşleştirme sistemini değiştirmeleri lazım, böyle belki boostlayanları engellemeye çalışıyorlar ama bizim başımız yanıyor...

Alıntıyı görüntüle
şöyler 1 1.5 haftada çok hızlı bir şekilde rank atladıysan bronzdan slivera silverdan golda vs sana bir üst lig de oynayanlarla eşleştiriyor zaten yendiğin zaman (iyi oynayarak yendiğin zaman) en az 20 veriyor yenildiğindede 14 15 civarı alıyor. geçen sezon elmas olan adam ilk 5 maçta kötü oynuyor düşük rank atıyor ondan aynı maçlara geliyor yada sen çok iyi oynuyorsan kda iyiyse birden birkaç rank atlatabiliyorlar rank sistemi yanlış değil ama ufak pürüzler var

syroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alper Tan
Kazanma oranınız büyük ihtimalle yüksek bu yüzden de bu tür ligi yüksek hesaplar karşınıza geliyor. LoL'de de aynı sistem var fark etmişsinizdir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom