Neler Yeni

Yardım Valorant hassasiyet düşüncesi

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
Beta sürecinden beri valorant oynuyordum ilk 1 yıl elmas elolarda oyun oynuyordum fakat şimdi ise Golddan plata çıkamıyorum hassasiyetim oldukça yavaş geliyor ama alıştığım değiştirmek istemiyorum sizce hassasiyetimi değiştirmelimiyim?

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
hassasiyet öyle bir şey değil oyunu'nun zamanla gelişmesi lazım hep ama gamesens gibi ne zaman nerde nasıl oynanmalı gibi şeylere daha çok dikkat etsen iyi olur ama yavaşsa tabii ki artırmayı deneyebilirsin meselea ben immo elodayım 1200dpi 0.4 oynuyorum ama arkadaşım 800dpi 0.4 sens kişiye bağlı o

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
Nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Eğer ciddi bir şekilde kasmayı düşünüyorsan aimlab indirip oradan hassasiyet testi yapabilirsin. Sonucuna göre mouse programından max dpi'a geçirip arttırdığın kat kadar hassasiyetini böl ve oyna.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen ben geçen sene immortaldım. Valoranta girdiğimde 8000dpi 0.05sens oynuyorum

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Eğer ciddi bir şekilde kasmayı düşünüyorsan aimlab indirip oradan hassasiyet testi yapabilirsin. Sonucuna göre mouse programından max dpi'a geçirip arttırdığın kat kadar hassasiyetini böl ve oyna.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen ben geçen sene immortaldım. Valoranta girdiğimde 8000dpi 0.05sens oynuyorum
1600 dpi 0.058 oyun içi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,082
Üyeler
163,771
Son üye
İbrahim kz
Top Bottom