Neler Yeni

Valorant hesabı kilitlenmesi

mukocio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akif Soylu
Merhaba bundan yaklaşık 6 ay önce 5000 TL'ye bir Valorant hesabı satın aldım hata yaptığımın farkındayım.
Yüzüme vurmanıza gerek yok ağustos'un sonunda almıştım ve hesap tam 3 gün önce kilitlendi ve hesabı geri aldılar.
GameSatış üzerinden aldım ve hiçbir şekilde paramı geri alamadım satıcı da mesajlarıma cevap vermedi.
Size sorum şu muhtemelen mümkün değil ama şunu söylemek istiyorum hesap hakkında elimde ki tek bilgi son yatırdığım 7000 VP'nin kodu ben hesabı satın aldım deyip Rio'ta yazsam hesabı banlatmam mümkün mü sizce ama dediğim gibi hiçbir şeyini bilmiyorum hesabın önce ki nickleri bile dahil.

Bartuu

80+ Silver
Dava aç benimde aynı şekil hesabımı geri almışlardı hiçbir şey yapamadım

mukocio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akif Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dava aç benimde aynı şekil hesabımı geri almışlardı hiçbir şey yapamadım
Maalesef yapamıyorum soruma cevap alabilirsem çok sevinirim hesabı banlatmam mümkün mü adam hem parayı hem hesabı hem de vp yi geri almış olacak.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İlk mail muhtemelen karşı tarafta o iş zor. Ayrıca 6 ay önce 5000 tl vp alsan sıfırdan bol skinli hesap dizerdin.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
ismail
Hesap satışı yasak olduğundan tespit edildikten sonra hesap kapatılıyor.Hesabı satın aldığını kullanıcısının hesabı geri çektiğini dolandırıldığını vesaire kanıtlamaya bak.Kapatırlar hesabı sonrasında.
Merhaba bundan yaklaşık 6 ay önce 5000 TL'ye bir Valorant hesabı satın aldım hata yaptığımın farkındayım.
Yüzüme vurmanıza gerek yok ağustos'un sonunda almıştım ve hesap tam 3 gün önce kilitlendi ve hesabı geri aldılar.
GameSatış üzerinden aldım ve hiçbir şekilde paramı geri alamadım satıcı da mesajlarıma cevap vermedi.
Size sorum şu muhtemelen mümkün değil ama şunu söylemek istiyorum hesap hakkında elimde ki tek bilgi son yatırdığım 7000 VP'nin kodu ben hesabı satın aldım deyip Rio'ta yazsam hesabı banlatmam mümkün mü sizce ama dediğim gibi hiçbir şeyini bilmiyorum hesabın önce ki nickleri bile dahil.

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Hesap satışı yasak olduğu için büyük ihtimalle yapacakları tek şey hesabı kapatmak olur

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam geçen hafta aynı şekilde hesabı kaptırdım. Kurtarma için ticket attım. Başka bir oyuncunun hesabı doğrulayarak geri aldığının mailini attılar. Bende bu ssi gamesatışa attım. Hukuki sürece başvurabileceğimi söylediler ve hesabı geri aldım.

mukocio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akif Soylu
Hesap satışı yasak olduğu için büyük ihtimalle yapacakları tek şey hesabı kapatmak olur
Riot'a yazdım fakat hiç oralı bile olmadı bana hesap hakkında soru soruyorlar gerçekten kanıtlamam için sanırım ilk mail bende olmadığı için böyle bende olsa işler daha farklı olabilirdi galiba hesabını kapattıramayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam geçen hafta aynı şekilde hesabı kaptırdım. Kurtarma için ticket attım. Başka bir oyuncunun hesabı doğrulayarak geri aldığının mailini attılar. Bende bu ssi gamesatışa attım. Hukuki sürece başvurabileceğimi söylediler ve hesabı geri aldım.
Nasıl yani

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Ali Mert Okuducu
Riot'a yazdım fakat hiç oralı bile olmadı bana hesap hakkında soru soruyorlar gerçekten kanıtlamam için sanırım ilk mail bende olmadığı için böyle bende olsa işler daha farklı olabilirdi galiba hesabını kapattıramayacağım.

Nasıl yani
Kurtarma için ticket açtınız mı riota

mukocio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akif Soylu
İlk mail sizde miydi nasıl geri aldınız gamesatış bana hukuki sürece başvurabilirsiniz dedi ama satıcının umrunda değil ve yaşayanlara baktığım zaman hiç bir şey de yapamıyorum sadece bir tehdit şeyiymiş bu

Kurtarma için ticket açtınız mı riota
Evet fakat bana hesap hakkında soru sordular ve hiç birini bilmiyorum ben sadece elimde vp kodu var bu arada hiç oralı bile olmadılar.

Top Bottom