Yardım Valorant hesabı nasıl satılır

agno

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
arkadaşımın hesabını satmak istiyoruz ben hiç valo oynamadım şu an beraber cs oynuyoruz ve hesabını satmak istiyor nasıl ve nerden satabiliriz

dikkat etmemiz gereken herhangi bir şey var mı vereceğiniz bir tavsiye
Detayli ve net bilgi verin eksik bilgi vermeyin yoksa alici iptal edebilir zaten ilk onlar satin aliyor siz hesabi verince onayliyorlar hesabin dogru olduguna dair kanitlar cekin o bilgilerin hesabiniza ait olduguna dair cunku bazilari hesabi alip yanlis hesap verdi diyip iade olusturuyor eger dediklerime dikkat ederseniz bir sorun olmaz

• Muhteşem
Reaksiyonlar: agno
arkadaşımın hesabını satmak istiyoruz ben hiç valo oynamadım şu an beraber cs oynuyoruz ve hesabını satmak istiyor nasıl ve nerden satabiliriz
Gamermarkt sitesi üzerinden satış yapabilirsin ben oraya kullanıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: agno
komisyonu hangisinin daha düşük
1737441985953.png

burada fazla kesiyor %15, ama iki siteye'de ilan konuluyorsa güzel olur. Ayrıca gamermarkt sitesi üzerinde hesap bilgilerini giriyorsun siteye direkt onlar dolduruyor ilanı hangi skinlerin var sezon sonu rank ne bitirdin gibi gibi. itemsatışta nasıl oluyor bilmiyorum

Alıntıyı görüntüle
burada fazla kesiyor %15, ama iki siteye'de ilan konuluyorsa güzel olur. Ayrıca gamermarkt sitesi üzerinde hesap bilgilerini giriyorsun siteye direkt onlar dolduruyor ilanı hangi skinlerin var sezon sonu rank ne bitirdin gibi gibi. itemsatışta nasıl oluyor bilmiyorum
güzelmiş ama kesintisi çokmuş dediğiniz gibi ikisine de koymak daha mantıklı gibi

Forum niye valorant hesabını satmak isteyenlerin konusuyla doldu dün de görüyordum

Geri