Valorant hesabı satıyorum bunu forumda hangi kategoride açabilirim ?

Jude

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Valorant hesabımı gamemark üzerinden satıyorum ve acil satılması lazım bunu forunda hangi kategoride açabilirim

hocam konudan bağımsız rank, fiyat, skin sayısı nedir?

Hocam kardeşim oynadığı için rank demir 3 fiyat 4600 gamemark linkini atabilirim içinde 57 tane skin var
bu hesap satma olayi cok sacma beyler ölü fiyata satıyonuz ban riski var dolandirilma riski var osu var busu var hani kira parasi falan ödemicekseniz satmayin oyunun serverleri de kapanmiyo bişi de olmuyo 1-2 sene sonra geri oynarsın belki belki anı olarak tutarsın yani

bu hesap satma olayi cok sacma beyler ölü fiyata satıyonuz ban riski var dolandirilma riski var osu var busu var hani kira parasi falan ödemicekseniz satmayin oyunun serverleri de kapanmiyo bişi de olmuyo 1-2 sene sonra geri oynarsın belki belki anı olarak tutarsın yani
Bu dolandırma olayını genelde satıcı taraf yapıyor.Hesabı verdikten sonra arkasından riota mail atıyor gerekli bilgileri verdikten sonra hesabı üstüne çekiyor

İtemSatış ve itempazardan uzak durun satıcı olarak çook salaklarla uğraştım üyeliğim kapatıldı en iyisi hesap.com.tr (sponsor değilim :D)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada itemsatışdan neden uzak durcağınızı söyliyeyim cs2 hesap sattım adama fatura bilgileri içerdeydi açıklamayada aldıktan sonra sorumluluk size aittir dedim hesapta sorun yaşamıs geri cekip verdim 2.cide bida çektirdi verdim şimdide hile açıcam diye tehdit ediyor kayıt olmadan yetkililer onu haklı buluyor🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

davaya kadar gidiyor (Dava yemedim 400 tllik şey icin 3 sıfırlı paralarla dava açamaz) :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,952
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri