Yardım Valorant hesabım çalındı Yardım

Ygtkrcaa

80+
Reaksiyon skoru
180
Anlamadığım bi şekilde saat 12 gibi oyundan çıktım 1 gibi tekrar gircektim oyuna hesabın şifresi epostası değiştirilmişti bu nasıl oldu blitz diye bir uygulama kullanıyordum ondan mı oldu veya başka bişeyden hesabı geri alabilirmiyim yardım olurmusunuz

Blitzi 3 sene kullandım alakası yok. Çok önemli hesaplarınız için authenticator ayarlayın.

Ticket at hemen
Gönderdim reis hemen gördüğüm gibide 22 bin yatırım geçmişi var hesabın ban yedirirse falan naparız anlamadığım şey nasıl çalabiliyorlar satmadım etmedim ben hesabımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blitzi 3 sene kullandım alakası yok. Çok önemli hesaplarınız için authenticator ayarlayın.
Başka neyden olabilir anlamış değilim ben bilgisayarı kapattıktan sonra oluyor bide bunlar

Gönderdim reis hemen gördüğüm gibide 22 bin yatırım geçmişi var hesabın ban yedirirse falan naparız anlamadığım şey nasıl çalabiliyorlar satmadım etmedim ben hesabımı

Başka neyden olabilir anlamış değilim ben bilgisayarı kapattıktan sonra oluyor bide bunlar
2 faktörlü kimlik dogrumanızı açın beyler benım hesabımı çalmazlar demeyin benimkinide çaldılar ama geri aldım ben e-mail bile degiştirdiler ama aldım benım hatamdı tüm hesaplarımı çaldılar..

Hocam bilmeden bir mail'den linke falan basmış olma ihtimalin? Bilmiyorum var mı öyle bir olay, link atıp banka numarası çalan falan duydum ama valorant versiyonunu yapan var mı bilemiyorum...

Valla bilmiyorum kaspersky kurup tara keylogger trojan falan var mı diye

2 faktörlü kimlik dogrumanızı açın beyler benım hesabımı çalmazlar demeyin benimkinide çaldılar ama geri aldım ben e-mail bile degiştirdiler ama aldım benım hatamdı tüm hesaplarımı çaldılar..
Haklısınız hocam kurtarırsam hesabı açacağım direkt epostamı da değiştirmişler

Hocam bilmeden bir mail'den linke falan basmış olma ihtimalin? Bilmiyorum var mı öyle bir olay, link atıp banka numarası çalan falan duydum ama valorant versiyonunu yapan var mı bilemiyorum...
Yok hocam bilgisayar kapalıyken yapmışlar zaten farkında bile olmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,257
Üyeler
175,183
Son üye
talhaoyundelisideğil
Geri