Neler Yeni

Valorant hesabım kaç tl eder sizce ?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,543
İsim
Dontaçhi kâfi.
kanka 100 TL eder ya en baba
100? @Hkncn001 da 75 yazmış? :D Ölücüsünüz heralde 😂?

Bomboş sadece Delipop hançerli hesaplar 150-160 TL'den Başlıyor.

Siz bana 100 TL'ye 75 TL'ye bırakın Asili bırakın kontratları maili olan sadece delipop hançerli hesap bulun gidip 1-2 tane alayım hemen

Bence bi' 220 TL'si var hesabın.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
@Hkncn001
100? bi arkadaş da 75 yazmış? :D Ölücüsünüz heralde 😂?

Bomboş sadece Delipop hançerli hesaplar 150-160 TL'den Başlıyor.

Bence bi' 220 TL'si var hesabın.
olum delimisiniz siz ben 2 savaş bileti + ejder vandalı 170 den satıyorum 2 savaş biletide full bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

olum delimisiniz siz ben 2 savaş bileti + ejder vandalı 170 den satıyorum 2 savaş biletide full bu arada
bütün karakterlerin kontratıda full bu arada

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,543
İsim
Dontaçhi kâfi.
Dostum Bomboş delipop hançerli hesaplar 150-160 TL'den başlıyor.
4000 küsür VP Delipop hançer.
Sen ise 2 savaş bileti ve Ejder vandala 4000 küsür VP yatırmışsın aşağı yukarı. Yani 170 TL'ye satman normal. Hesaba olması gereken bir fiyat çekmişsin.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Burada konuyu uzatmamak için kapatıyorum ama böyle düşüncelerle hareket edip etmeyeceğime siz karar vermezsiniz ve hesap alım-satım konularında her zaman bu şekilde düşüneceğim. İyi günler :)

Satmaya devam etsinler ya, önemli değil. Paraları ve elde etmeye çalıştıkları hesaplar ellerinden gidince akılları başlarına gelir. Teşekkürler bu durumu alıntıladığın için :) <3
Tekrar ediyorum , anlamama sorununuz var sanırım. Bu arkadaş burada "HESAP SAT-MI-YOR !". Sen bu düşüncelere devam edersen , bende senin saçma düşüncelerine tepki göstermeye devam ederim.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Burada konuyu uzatmamak için kapatıyorum ama böyle düşüncelerle hareket edip etmeyeceğime siz karar vermezsiniz ve hesap alım-satım konularında her zaman bu şekilde düşüneceğim. İyi günler :)

Satmaya devam etsinler ya, önemli değil. Paraları ve elde etmeye çalıştıkları hesaplar ellerinden gidince akılları başlarına gelir. Teşekkürler bu durumu alıntıladığın için :) <3
Hesabı burada satmaya çalışsa haklısın. Ama fiyat ortalaması çıkartmaya çalışıyor. Bu yazdıklarını hesap satış sitelerine yaz. Bu yazdıklarının yeri burası değil.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Çoğu oyunda olduğu gibi, Valorant içinde geçerli hesap alım-satımı yasak. Konunun kapanması için raporluyorum ve bir daha böyle bir konu açma bu forumda.
Satıyorum alan var mı demedim fiyatını öğrenmek istedim hesap satımı yapan bi yerde de ona göre satışa koyarım

Hem soruyorsun hem de şu kadar eder diyorsun. Çok enteresansınız.
Cevap
Onlara verdiğin parayı toplayıp ona göre hesap yazamazsın ayrıca hesap ne kadar güvenli o da tartışılır o nedenle bende 70 TL diyorum
Değil zaten delipop bıçak 250 tl filan ben 150 eder dedim

Adam alım satım istemiyor fikrimizi soruyor sadece?
Kardeşim siz sıkıntılı mısınız? Adam forumdan biri almak ister mi demiş? Mantıklı fiyat gelir ben de kendi kafamda güzel bir fiyat veririm hesabıma başkasına satarım demiş? Ne oluyor size ben anlayamadım. Bu nasıl bir yargısız infazdır? Ayrıca bu forum senin de değil, emrivaki yapma bir daha kimseye.
Ben çalışıyorum da 3 5dk mola verebilirsem kendime o sırada okuyorum cevaplaro teşekkürler savunduğunuz için dediğiniz gibi ben burda bu hesabım şu para alacak var mı diye satmıyorum ortalama fiyatı öğrenip satış yapan yerşerde satmak amacım bide düşük seviyeliler alıp yüksek rankta oynuyabilir demişler valla hiç öylr düşünmedim benim düşüncem asil vandal ve delipop isteyen biri 400 tl filan vermek yerine ucıza benden alır benim hesabı kullanır rankı da aynıysa sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm

Son düzenleme:

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
koy bakayım 350TL o zaman alan varmı
350 demedim ki delipop 150 eder asil ve gold olması da 100 desen 250 alınması için 220 koyulur benim düşüncem bu konuyu diğer insanların fikirleriyle ortalama bi fiyat çıkarmask işin açtım ama sende çok düşük söyledin neyse iyi günler

Top Bottom