Neler Yeni

Valorant hesabım ne kadar eder?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
1.si cekemezler 2. bu hesap 5 kurus etmez oyundan biri bana dese hesabım yok ben boyle hesap veririm ona hangi siteden aldın
1. Çekerler, ben bunu kendim denedim ve yaptım. arkadaşım hesabını satıcam diye insta sitesine kaptırdı gittim ilk eposta sayesinde ve ilk açtığı skin, hesabı oluşturduğu tarih, kullandığı vp kodları sayesinde hesabı geri aldım. İnternet üzerinden biraz araştırma yaparak öğrenebilirsin dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
enes
Mesela benim arkadaşım öyle yapmıştı. zamanında 1000tl'ye hesabını facebook'dan sattı ve yaklaşık 2 yıl sonra hesabı geri çekti sırf ilk e-postası onda olduğundan dolayı sonra hesaba bi girdi hesapta 8-9 tane vandal skini, phantom skinleri ve bıçaklar vardı 10.000tl'ye sattı
ben hesabın ilk acıldıgını mail ile alışveris yapıyorum + mailide satın alıyorum

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
ben hesabın ilk acıldıgını mail ile alışveris yapıyorum + mailide satın alıyorum
adamın ilk maili verdiğini nasıl anlıyorsun ? + olarak o adama nasıl güvenebiliyorsun ilk maili verdiğine dair

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesela benim arkadaşım öyle yapmıştı. zamanında 1000tl'ye hesabını facebook'dan sattı ve yaklaşık 2 yıl sonra hesabı geri çekti sırf ilk e-postası onda olduğundan dolayı sonra hesaba bi girdi hesapta 8-9 tane vandal skini, phantom skinleri ve bıçaklar vardı 10.000tl'ye sattı
vay orhan bir de marifet gibi anlatıyon he

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
1.si cekemezler 2. bu hesap 5 kurus etmez oyundan biri bana dese hesabım yok ben boyle hesap veririm ona hangi siteden aldın
Ben bu hesabı gamermarkt sitesi üzerinden aldım. Açıkcası senin aldığın 2k'lık hesaplar 5 kuruş etmez. Yarın bir gün hesabı geri çekerlerse boş bir ekrana bakıp durursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valo hesap kurarken kurdugunda maile bir sey geliyor o mesajı teyit ediyorum
En mantıklısı o haklsın valorant'a hoş geldin gibi bir mesaj geliyor. Ama onun kopyasını bile yaparlar. Dikkatli olmalısın yoksa araya gidersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
enes
Ben bu hesabı gamermarkt sitesi üzerinden aldım. Açıkcası senin aldığın 2k'lık hesaplar 5 kuruş etmez. Yarın bir gün hesabı geri çekerlerse boş bir ekrana bakıp durursun.
yavrum cekemezler diyorum ilk maillerin hepsi bende bunu dusunmicek kadar saf degilim mu al sattan kendime 4080li pc iphone 15 aldım anlıyorum yani bu islerden

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
vay orhan bir de marifet gibi anlatıyon he
Sence marifet gibi mi anlatıyorum. Arkadaş çekemezler dediği için böyle bir şey yazdım. Ayrıca neyin doğru veya yanlış olduğu beni ilgilendirmez. Bunu arkadaşım yaptı kendi bileceği bir iş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Gökdeniz
Peki güvenilir ve hızlı şekilde hesabımı nasıl satabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
enes
elinizde evori seti olan hesap varsa hemen satın alırım beyler olan varmı sadece 1 set olan hesap bile 5 6 tane set olan hesap veya 3 4 katı para veririm

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
yavrum cekemezler diyorum ilk maillerin hepsi bende bunu dusunmicek kadar saf degilim mu al sattan kendime 4080li pc iphone 15 aldım anlıyorum yani bu islerden
Haklsın, discord gibi ortamlardan satın alıp gamermarkt gibi bir sitelerde satıp sağlam bir şekilde al-sat yapılır.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,419