Neler Yeni

Valorant hesabım ne kadar eder?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
2000 eder daha fazla etmez.

Arkadaşın şeytanın ortağı heralde.
Hiç sorma şeytanla tavla oynuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3k ya koysam direk satılır mı bu hesap? Amacım en hızlı şekilde satmak hesabı.
Gamermarkt iyi bir site ama 18'den büyük olmanız lazım hesap açmanız için ve ayrıca kayıt olurken tc'ni falan filan paylaşıyorsun. Onuda şeyden yapıyorlar eğer hesabı geri çektiğinizde ilk önce sizle iletişime geçip ya parayı geri iade edin ya hesabı geri bize teslim edin ya da size dava açacağız diyorlar. Eğer hiç birini yapmazsan evine icra dosyası geliyor aslında onlarda fasa fiso şeyler sadece göz boyamak için yapılıyor. Bu yüzdende hiç güvence olmayan sitelere göre bi tık güvenilir bir site olduğunda ben oradan satış ve alım yapıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Gökdeniz

Gamermarkt iyi bir site ama 18'den büyük olmanız lazım hesap açmanız için ve ayrıca kayıt olurken tc'ni falan filan paylaşıyorsun. Onuda şeyden yapıyorlar eğer hesabı geri çektiğinizde ilk önce sizle iletişime geçip ya parayı geri iade edin ya hesabı geri bize teslim edin ya da size dava açacağız diyorlar. Eğer hiç birini yapmazsan evine icra dosyası geliyor aslında onlarda fasa fiso şeyler sadece göz boyamak için yapılıyor. Bu yüzdende hiç güvence olmayan sitelere göre bi tık güvenilir bir site olduğunda ben oradan satış ve alım yapıyorum.
Site güvenilir ama alıcıya nasıl güvenebilirim hesabı aldıktan sonra hesabı geri aldı derse siteye o zaman ne olucak?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre

Ve ayrıca dediğim gibi senin bu hesabın gamermarkt'de muadil hesaplara göre 5k edeceğini düşünüyorum orada.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
Site güvenilir ama alıcıya nasıl güvenebilirim hesabı aldıktan sonra hesabı geri aldı derse siteye o zaman ne olucak?
Hocam inanın aklıma hiç böyle şey gelmemişti, siz söyleyince kafama dank etti ve internette bir kaç tane örneğine rastladım, adamlardan yine para istemişler ya da icraye vermişler.

Hocam inanın aklıma hiç böyle şey gelmemişti, siz söyleyince kafama dank etti ve internette bir kaç tane örneğine rastladım, adamlardan yine para istemişler ya da icraye vermişler.
Hesabın ilk mailini verdiğim hâlde

2k ya alıcaksanız satim size hesabı
Dediğim gibi 2k'ya satın alırım ama gamermarkt üzerinden satın alım yaparım

Dediğim gibi 2k'ya satın alırım ama gamermarkt üzerinden satın alım yaparım
Valla o alan kişinin geri hesabı çektiler muhabbetini yapmam. Ama sizi buna nasıl inandırabilirim hiç bilmiyorum. İlk mail muhabbetine'de ben güvenmiyorum tam olarak neler yapılması gerektiğinden dolayı. Atıyorum fake mail olabilir veya gmail hesabımı unuttum diyerek belki gmail hesabıda geri çekilebiliyordur o yüzden tam bilmediğimden dolayı güvenemiyorum kendime, sizlik bir durum değil yani.

Son düzenleme:
Top Bottom