Dontaçhi 80+ Gold Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 6,689 En İyi Cevap 10 Dahası Reaksiyon skoru 12,521 Konum Kocaeli İsim Ümit Can 4 Haziran 2024 #14 Aksine alan adam için problem. Ticket atarak hesabı geri alma şansın var.
B babaadamsiteiçiya 80+ Bronze Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 1,009 Dahası Reaksiyon skoru 91 İsim Yiğit 4 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 captandusty yazmış: o nasıl bi enaiymiş mailsiz hesap aldı Devamı için tıklayın... Hocam enayilik değil ben öyle bı insan değilim alacak zaten içim rahat etmediğinden o ana mailim olan maili degistirdim Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Haziran 2024 Dontaçhi yazmış: Aksine alan adam için problem. Ticket atarak hesabı geri alma şansın var. Devamı için tıklayın... Almam hocam gerek yok birinin oyun için hakkına girmeye
captandusty yazmış: o nasıl bi enaiymiş mailsiz hesap aldı Devamı için tıklayın... Hocam enayilik değil ben öyle bı insan değilim alacak zaten içim rahat etmediğinden o ana mailim olan maili degistirdim Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Haziran 2024 Dontaçhi yazmış: Aksine alan adam için problem. Ticket atarak hesabı geri alma şansın var. Devamı için tıklayın... Almam hocam gerek yok birinin oyun için hakkına girmeye