Valorant hesap alırsak ban yermiyiz

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,015
Arkadaşlar valorant hesabı alan 1-2 kişiden duydum oyunu hesap olarak satın aldığınızda hesap banlanıyormuş başka IP den girdiğimiz için doğru mu ?

kardeşim ben lol hesabımı 6kişiye verdim resmen hepside dolandırmıştı :D hepsi hesabıma girdi hiç bir şey olmadı şu ana kadar bencem valoranttada olmaz

LOL'de hesap satışı yasak. Muhtemelen diğer RIOT oyunlarında da aynıdır bu kurallar.

Arkadaşlar valorant hesabı alan 1-2 kişiden duydum oyunu hesap olarak satın aldığınızda hesap banlanıyormuş başka IP den girdiğimiz için doğru mu ?
Bence alma gerek yok çünki şurda kalmış 1-2 ay ve bu arada o hesaplar banlanıyormuş RİOT öle bir gönderi paylaşmıştı bi ara Valorant ın kendi hesaplarından falanda

banlanırsın banlanan ardaşlarım var hesap aldıklarından valoranta hiç uğraşma paran gitmesin afk bırak sesi kıs kaliteyi düşür bi yayın aç düşüyor ben böyle bırakarak 1 2 günde düşürdüm ve ayrıca 30 nisanda da açık betaya çıkacağı söyleniyor karar senin

Yasak ve kötü amaçlı kullanırsan seni engelleyebilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,311
Üyeler
174,535
Son üye
messi3278443728
Geri