Neler Yeni

Yardım Valorant hesap kitlendi

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
Fotoğraf PC'de kaldı ama arkadaşın hesabı kilitlendi. Ben gireyim dedim ne hatası veriyor diye girdiğimde hesabınız kilitlendi diyordu ama tarih verilmemişti desteğe yazdık sorun ne olabilir?

Not: Hesabı yakın zamanda item satış üzerinden alıp kendi emailimize aldık.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Fotoğraf PC'de kaldı ama arkadaşın hesabı kilitlendi. Ben gireyim dedim ne hatası veriyor diye girdiğimde hesabınız kilitlendi diyordu ama tarih verilmemişti desteğe yazdık sorun ne olabilir?

Ya hesabın satıldığını öğrenip kilitlediler ya da satıcı parasını alıp sizi raporladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Fatih ARIK
muhtemelen hesabı satan kişi riota bir mail göndermiş hesabım çalındı diye ve ondan bilgilerini istiyorlar doğrulayınca hesabı gene size satan kişinin mailine aktaracaklar.

Not : başıma gelen bir olay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer benim dediğim gibi bir olay ise sizde bir mail atın ve hesabı satın aldığını söyleyin sizden fatura isteyecekler ve hesabı kalıcı olarak kapatacaklar. ben şahsen öyle yaptım.

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen hesabı satan kişi riota bir mail göndermiş hesabım çalındı diye ve ondan bilgilerini istiyorlar doğrulayınca hesabı gene size satan kişinin mailine aktaracaklar.

Not : başıma gelen bir olay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer benim dediğim gibi bir olay ise sizde bir mail atın ve hesabı satın aldığını söyleyin sizden fatura isteyecekler ve hesabı kalıcı olarak kapatacaklar. ben şahsen öyle yaptım.
Biz direk ilk maili kendi üzerimize aldık

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri