Valorant hesap kurtarma.

Reaksiyon skoru
68
Valoranta riot mobile üzerinden qr okutup giriyordum. Bugün oturum kapanmış neden anlamadım, hesabın şifresini bilmiyorum. Kullanıcı adımı biliyorum sadece. Tüm mailleri telefon numaralarını denedim hiçbir şekilde olmadı hiçbiri bu hesaba bağlı değil ne yapacağım lütfen yardım edin hesapta kelebek vardı.

hocam bunca zaman hangi mail adresiyle işlem yaptın bilmiyor musun ?

Hocam buldum o hesaba mail atmışlar. Ama girdiğim zaman bu mail de hesap yok diyor
Çalınmış olabilir mailide değiştirmişler hesabı geri almanın bi yolu var hesabın ilk maili sende ise geri alırsın ticket atıp

Çalınmış olabilir mailide değiştirmişler hesabı geri almanın bi yolu var hesabın ilk maili sende ise geri alırsın ticket atıp
Hocam ticket atıcam atmasına da öyle bir hesap yok diyor nasıl desteğe gidip ticket atıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Son düzenleme:
Ya beyler ben hesabı aldım bilet atıp çalan arkadaş şifreyi yine değiştirmiş kafayı yiyicem noluyor allah aşkına bir el atın

Ya beyler ben hesabı aldım bilet atıp çalan arkadaş şifreyi yine değiştirmiş kafayı yiyicem noluyor allah aşkına bir el atın
büyük ihtimal senin ilk gmail hesabının şifresinide biliyor ve ticket atıp oda hesabı geri alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,167
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri