Neler Yeni

Valorant hesap satış sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

jat3now

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna
Çoklu Konu, Spam
Herkese iyi günler Valorantta tanımadığım birisinin ricası üzerine hesabını ilana koyup sattım sonra sitedeki hesabımı da kapattım. Bir kaç hafta sonra gamer martk sitesi whatsapp üzerinden ulaştı. Hesabın ilk mail ile geri alındığını sorumluluğun bende olduğunu 3 4 gün içerisinde para iadesi yapmazsam site avukatlarına yönlendireceklerini söylediler. Böyle bir şey olabilir mi. Valorantta hesap satmanın da yasak olduğunu biliyorum. Durduk yere cevimden 3 4 bin lira çıkmasını da istemiyorum.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
hesabı satarken ilk mail verilecek veya ilk mail verilmeyecek gibi bir durum belirttin mi

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ali poyraz
Herkese iyi günler Valorantta tanımadığım birisinin ricası üzerine hesabını ilana koyup sattım sonra sitedeki hesabımı da kapattım. Bir kaç hafta sonra gamer martk sitesi whatsapp üzerinden ulaştı. Hesabın ilk mail ile geri alındığını sorumluluğun bende olduğunu 3 4 gün içerisinde para iadesi yapmazsam site avukatlarına yönlendireceklerini söylediler. Böyle bir şey olabilir mi. Valorantta hesap satmanın da yasak olduğunu biliyorum. Durduk yere cevimden 3 4 bin lira çıkmasını da istemiyorum.
g.o hocam tanımadığınız kişilere güvenmiyeceğinizi anlamışsınızdır diye düşünüyorum soğuk su için hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı sitede 2 tane davam var benimde hesaplarım çekildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
berk mete
hesabın gerçek sahibine ulaş durumu açıkla, sana hesabı sattıran elemanla olan ssleri göster

jat3now

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g.o hocam tanımadığınız kişilere güvenmiyeceğinizi anlamışsınızdır diye düşünüyorum soğuk su için hocam

aynı sitede 2 tane davam var benimde hesaplarım çekildi
2 davam var derken site mi dava ediyor hocam

hesabın gerçek sahibine ulaş durumu açıkla, sana hesabı sattıran elemanla olan ssleri göster
Alan kişiye ulaşamıyormuşum site izin vermiyor gizlilik kurallarından dolayı.

hesabı satarken ilk mail verilecek veya ilk mail verilmeyecek gibi bir durum belirttin mi
Hocam hiç hatırlamıyorum ama hesabı geri almak olmuyormuş her türlü

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ali poyraz
2 davam var derken site mi dava ediyor hocam

Alan kişiye ulaşamıyormuşum site izin vermiyor gizlilik kurallarından dolayı.

Hocam hiç hatırlamıyorum ama hesabı geri almak olmuyormuş her türlü
site satan kişiye dava açıyor

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
umut şahin
biraz pahalı bir tecrübe olacak ama malesef o kişiye ulaşmaya bak ulaşamazsan yapacak bir şey yok ödeyeceksin ödemezsen süreç baya uzayacak

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Burak
Dava yicen değer diyorsan uğraş kazandığın parayı iade et kurtul çözüm çok basit hazır hesap sizin değil başkası yüzünden neden yakacaksın kendini

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom