Valorant hesap satış sorunu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

jat3now

80+
Reaksiyon skoru
6
Çoklu Konu, Spam
Herkese iyi günler Valorantta tanımadığım birisinin ricası üzerine hesabını ilana koyup sattım sonra sitedeki hesabımı da kapattım. Bir kaç hafta sonra gamer martk sitesi whatsapp üzerinden ulaştı. Hesabın ilk mail ile geri alındığını sorumluluğun bende olduğunu 3 4 gün içerisinde para iadesi yapmazsam site avukatlarına yönlendireceklerini söylediler. Böyle bir şey olabilir mi. Valorantta hesap satmanın da yasak olduğunu biliyorum. Durduk yere cevimden 3 4 bin lira çıkmasını da istemiyorum.

hesabı satarken ilk mail verilecek veya ilk mail verilmeyecek gibi bir durum belirttin mi

Herkese iyi günler Valorantta tanımadığım birisinin ricası üzerine hesabını ilana koyup sattım sonra sitedeki hesabımı da kapattım. Bir kaç hafta sonra gamer martk sitesi whatsapp üzerinden ulaştı. Hesabın ilk mail ile geri alındığını sorumluluğun bende olduğunu 3 4 gün içerisinde para iadesi yapmazsam site avukatlarına yönlendireceklerini söylediler. Böyle bir şey olabilir mi. Valorantta hesap satmanın da yasak olduğunu biliyorum. Durduk yere cevimden 3 4 bin lira çıkmasını da istemiyorum.
g.o hocam tanımadığınız kişilere güvenmiyeceğinizi anlamışsınızdır diye düşünüyorum soğuk su için hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı sitede 2 tane davam var benimde hesaplarım çekildi

hesabın gerçek sahibine ulaş durumu açıkla, sana hesabı sattıran elemanla olan ssleri göster

g.o hocam tanımadığınız kişilere güvenmiyeceğinizi anlamışsınızdır diye düşünüyorum soğuk su için hocam

aynı sitede 2 tane davam var benimde hesaplarım çekildi
2 davam var derken site mi dava ediyor hocam

hesabın gerçek sahibine ulaş durumu açıkla, sana hesabı sattıran elemanla olan ssleri göster
Alan kişiye ulaşamıyormuşum site izin vermiyor gizlilik kurallarından dolayı.

hesabı satarken ilk mail verilecek veya ilk mail verilmeyecek gibi bir durum belirttin mi
Hocam hiç hatırlamıyorum ama hesabı geri almak olmuyormuş her türlü

2 davam var derken site mi dava ediyor hocam

Alan kişiye ulaşamıyormuşum site izin vermiyor gizlilik kurallarından dolayı.

Hocam hiç hatırlamıyorum ama hesabı geri almak olmuyormuş her türlü
site satan kişiye dava açıyor

biraz pahalı bir tecrübe olacak ama malesef o kişiye ulaşmaya bak ulaşamazsan yapacak bir şey yok ödeyeceksin ödemezsen süreç baya uzayacak

Dava yicen değer diyorsan uğraş kazandığın parayı iade et kurtul çözüm çok basit hazır hesap sizin değil başkası yüzünden neden yakacaksın kendini

geçmiş olsun hocam, herkese güvenmemek lazım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,183
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri