Neler Yeni

Valorant Hesap satışları

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
internette valo hesap satışlarına denk geliyorum. bunlar alınmır mı? daha önce alan var ise öneriniz var mı?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
internette valo hesap satışlarına denk geliyorum. bunlar alınmır mı? daha önce alan var ise öneriniz var mı?
Valorantta hesap alınmaz,tanıdığın harici hesap satın alma.

furkan32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
Bende almayı düşündüm ama sanırım ilk mail diye kontrol edemediğimiz için WhatsApp grubundan aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
bazı sitelerden alış yapabilirsiniz birçok alış ve satış yaptım sıkıntı çıkmadı
alacağınız hesabı satıcı ilk maili ile geri alabilir fakat siteler alıcının tarafında olduğu için sizin tarafınızda olacaktır satıcının bütün bilgileri ellerinde olduğu için dava açabilirsiniz
yani güvenilir siteler var Facebook gruplarından vs almayınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı sitelerden alış yapabilirsiniz birçok alış ve satış yaptım sıkıntı çıkmadı
alacağınız hesabı satıcı ilk maili ile geri alabilir fakat siteler alıcının tarafında olduğu için sizin tarafınızda olacaktır satıcının bütün bilgileri ellerinde olduğu için dava açabilirsiniz
yani güvenilir siteler var Facebook gruplarından vs almayınız
öneriniz var mı

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Bildiğim kadarıyla Riot, Steam, Epic gibi platformların hesap satışları yasak. Yani problem çıkarsa Riot Games alanın değil satanın yanında olacaktır eğer ki hesabım çalındı derse. Ben olsam tanımadığım kişilerden hesap almazdım. Daha önce çok hesap satın aldım ama hepsi ya gitti ya da birden fazla kişiye satılmış çıktı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
öneriniz var mı
gamermarkt önerimdir kendim de alış satış yapıyorum düşük puanlı satıcılardan alış yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla Riot, Steam, Epic gibi platformların hesap satışları yasak. Yani problem çıkarsa Riot Games alanın değil satanın yanında olacaktır eğer ki hesabım çalındı derse. Ben olsam tanımadığım kişilerden hesap almazdım. Daha önce çok hesap satın aldım ama hepsi ya gitti ya da birden fazla kişiye satılmış çıktı.
siz random hesap almışsınızdır ve normal sitelerde anlaşmalar oluyor hesabı geri çekmesi anlaşıldığı anda satıcı dava ediliyor

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
gamermarkt önerimdir kendim de alış satış yapıyorum düşük puanlı satıcılardan alış yapmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz random hesap almışsınızdır ve normal sitelerde anlaşmalar oluyor hesabı geri çekmesi anlaşıldığı anda satıcı dava ediliyor
Evet random hesaplar almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,839
Üyeler
164,206
Son üye
vkarnn
Top Bottom