Valorant hesap satma

Enes27

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikse selamınaleyküm
Direk konuya giriyorum , arkadaşlar ismini vermiyeceğim bir riot süpercell hesap satış sitesi var ve ilan koyarken iban yanında tc kimlik numarası ve seri numaranızı istiyor bi sorun yaratabilirmi bu bilgileri vermem lütfen yardımcı olun

Direk konuya giriyorum , arkadaşlar ismini vermiyeceğim bir riot süpercell hesap satış sitesi var ve ilan koyarken iban yanında tc kimlik numarası ve seri numaranızı istiyor bi sorun yaratabilirmi bu bilgileri vermem lütfen yardımcı olun
Hesap satmak yasak değil mi?

Kanka yasakda satım çok oluyor kimlik bilgilerimi vermem sorun olurmu
Kimlik bilgileriyle günümüzde ekstrem şeyler yapılmıyor, çoğu yerde kimlik bilgilerin mevcut zaten. Bu tarz siteler " dolandırılma " ihtimaline karşı alıyor, dava tarzı şeyler açabilmek için.

Kimlik bilgileriyle günümüzde ekstrem şeyler yapılmıyor, çoğu yerde kimlik bilgilerin mevcut zaten. Bu tarz siteler " dolandırılma " ihtimaline karşı alıyor, dava tarzı şeyler açabilmek için.
He sorun çıkmaz yani dolandırmicam zaten paraya ihtiyacım var

hocam her türlü illegal tc no bi nebze tamam da seri numarasını da hesap satış sitesine vermeyin hani, 300 500 tl için değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam her türlü illegal tc no bi nebze tamam da seri numarasını da hesap satış sitesine vermeyin hani, 300 500 TL için değmez
seri numarası kimlikte önemli bilgilerden

Site ismi versen yorum yapabilmemiz daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,543
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri