Neler Yeni

valorant hileler bitiyor

Bergee

80+ Silver
aga bana 2 3 defa geldi sadece 2si maç sonu biride şimdi maç içi yedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah

riota bu fotoları attım
Boşuna bu kadar sevinmeyin hileler her geçen gün çoğalıyor. Siz farketmeyebilirsiniz ama çoğu hileyi kullanan kişiler legit oynayarak hile olduğunu belli etmiyor. Belli edenler zaten bilgisiz olanlar. Her neyse bugün ban yedi diye sevinmemelisiniz 10 dakikada yeni hesap açıp tekrar kullanacak çünkü o hileyi :(

Impe

80+ Silver
Boşuna bu kadar sevinmeyin hileler her geçen gün çoğalıyor. Siz farketmeyebilirsiniz ama çoğu hileyi kullanan kişiler legit oynayarak hile olduğunu belli etmiyor. Belli edenler zaten bilgisiz olanlar. Her neyse bugün ban yedi diye sevinmemelisiniz 10 dakikada yeni hesap açıp tekrar kullanacak çünkü o hileyi :(
aga ip banı atıyorlar

@Dontaçhi

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bugün 3 maçıma da hile denk geldi, hile sayısı aşırı çoğaldı son günlerde. Riot'un artık bir şeyler yapması gerekiyor.

Bergee

80+ Silver
aga ip banı atıyorlar
Hiçbir şey bilmiyorsunuz gerçekten :D Hwid spoofer hiç duymadıysanız araştırın derim. Ayrıca ip ban çok basit çözülebilecek bir durum modeme reset atarsınız ip değişir ya da iss'yi arayıp ip satın almak istiyorum dersiniz 2 liraya çözülür sorununuz :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Hiçbir şey bilmiyorsunuz gerçekten :D Hwid spoofer hiç duymadıysanız araştırın derim. Ayrıca ip ban çok basit çözülebilecek bir durum modeme reset atarsınız ip değişir ya da iss'yi arayıp ip satın almak istiyorum dersiniz 2 liraya çözülür sorununuz :D
ya ip ban dediğim anakartına işte sen anla

Bergee

80+ Silver
ya ip ban dediğim anakartına işte sen anla
Güzel kardeşim şu "HWID SPOOFER" dediğim şeyi bir araştırır mısın?? Anakarta ban atamıyorlar hileyi boşuna mı parayla satıyorlar? Hileyi açıp oyuna girdiğinde sahte anakart sahte hdd .... Her şeyi sahte olarak gözüküyor orjinal seri numaralarına atamıyor banı....

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam