Valorant Hwid Ban Kalkarmı?

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,180
Abim benim bilgisayarımda kendi hesapında hile açmış o hesap ban yemiş kendi hesapımla girdim bunu dedi sanırım hwid ban yedim şimdi daha giremeyecekmiyim valoranta? Açma yolu varmı acaba?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-04-06 193915.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-04-06 193915.jpg
    42.8 KB · Hit: 598
Eskiden çoğu hwid ban 3 ay sonra kalkıyordu eğer hala öyleyse sizinkide o civarda kalkacaktır. Ticekt atarak öğrenebilirsiniz.

Abim benim bilgisayarımda kendi hesapında hile açmış o hesap ban yemiş kendi hesapımla girdim bunu dedi sanırım hwid ban yedim şimdi daha giremeyecekmiyim valoranta? Açma yolu varmı acaba?
ticket atarsanız b'i şansınız olur ama görünen o ki kalıcı yemişsiniz

Bunu deneyin. HWID Generate yapınca yeniden girebilme imkanınız olabilir. Kimisinde olur kimisinde olmaz.

Ne yazayım ticket açarken?
doğruları söyle (alınma hocam pek inanmıyom sana ama :p )abim geçti haberim yokken ben yapmadın lütfen banımı açarmısınız yalvarıyorum gibi şeyler de yani bide işini kadere bırak olduysa ne mutlu sana olmadıysa yeni hesap knk çok mu zor :)

doğruları söyle (alınma hocam pek inanmıyom sana ama :p )abim geçti haberim yokken ben yapmadın lütfen banımı açarmısınız yalvarıyorum gibi şeyler de yani bide işini kadere bırak olduysa ne mutlu sana olmadıysa yeni hesap knk çok mu zor :)
Donanım banı yedim ben başka hesapla girsemde açılmıyor. İnanmazsanda inanma abimle olan aramı bilmeden boş boş konuşuyorsunuz.

Donanım banı yedim ben başka hesapla girsemde açılmıyor. İnanmazsanda inanma abimle olan aramı bilmeden boş boş konuşuyorsunuz.
hocam ticketı kim atıcaksa suçu üslensin gerçek kişi olmasada siz atacaksanız kendiniz hile kullanmış gibi atın abiniz atıcaksa o hile kullanmış gibi atsın

senlik bir durum yok yanlış anlama bu forumdaki hemen hemen birçok insan nefret ediyor hile damgası yiyenlerden
valla donanım banı zor. artık internet cafeden mi oynarsın anakartını mı değiştirirsin bilemem

senlik bir durum yok yanlış anlama bu forumdaki hemen hemen birçok insan nefret ediyor hile damgası yiyenlerden
valla donanım banı zor. artık internet cafeden mi oynarsın anakartını mı değiştirirsin bilemem
3 ay veriyorlar bir daha tekrarlanırsa sonsuzz abn birde hesab gitti sikin falan varsa geçmiş olsun

Geri