-CrawL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,180
Hep öyle oluyor niyeyse xd.Abim benim bilgisayarımda kendi hesapında hile açmış
ticket atarsanız b'i şansınız olur ama görünen o ki kalıcı yemişsinizAbim benim bilgisayarımda kendi hesapında hile açmış o hesap ban yemiş kendi hesapımla girdim bunu dedi sanırım hwid ban yedim şimdi daha giremeyecekmiyim valoranta? Açma yolu varmı acaba?
ben de açmadım ama ben bugdan 5 ay ban yedimAllah belamı versinki ben açmadım hileyi inan inanma umrumda değil.
Ne yazayım ticket açarken?ticket atarsanız b'i şansınız olur ama görünen o ki kalıcı yemişsiniz
kendiliğindenmi açıldı yoksa ticketmi attınız?ben de açmadım ama ben bugdan 5 ay ban yedim
doğruları söyle (alınma hocam pek inanmıyom sana amaNe yazayım ticket açarken?
Donanım banı yedim ben başka hesapla girsemde açılmıyor. İnanmazsanda inanma abimle olan aramı bilmeden boş boş konuşuyorsunuz.doğruları söyle (alınma hocam pek inanmıyom sana ama)abim geçti haberim yokken ben yapmadın lütfen banımı açarmısınız yalvarıyorum gibi şeyler de yani bide işini kadere bırak olduysa ne mutlu sana olmadıysa yeni hesap knk çok mu zor
![]()
hocam ticketı kim atıcaksa suçu üslensin gerçek kişi olmasada siz atacaksanız kendiniz hile kullanmış gibi atın abiniz atıcaksa o hile kullanmış gibi atsınDonanım banı yedim ben başka hesapla girsemde açılmıyor. İnanmazsanda inanma abimle olan aramı bilmeden boş boş konuşuyorsunuz.
senlik bir durum yok yanlış anlama bu forumdaki hemen hemen birçok insan nefret ediyor hile damgası yiyenlerdenDonanım banı yedim ben başka hesapla girsemde açılmıyor. İnanmazsanda inanma abimle olan aramı bilmeden boş boş konuşuyorsunuz.
3 ay veriyorlar bir daha tekrarlanırsa sonsuzz abn birde hesab gitti sikin falan varsa geçmiş olsunsenlik bir durum yok yanlış anlama bu forumdaki hemen hemen birçok insan nefret ediyor hile damgası yiyenlerden
valla donanım banı zor. artık internet cafeden mi oynarsın anakartını mı değiştirirsin bilemem