sence 7800x3d nin fiyatı düşer miAyarlar optimize halde 7700x ile 600fps alınabileceğini düşünüyorum. Öte yandan valorantta ne işlemcime ne ekran kartıma %50 üzerinde yük binmiyor ve işlemci tabanlı oyunlarda çoklu çekirdek değil tek çekirdek (en çok yük binecek çekirdeğin) performansı önemli. Bu sebeple 600fps olmayabilir diye de düşünüyorum.
cuma günü düşer 29 u efsane cuma vs dedikleri indirimler başlıyor takipte kal forumusence 7800x3d nin fiyatı düşer mi
Valorant l3 cache oyunudur. Bu ne demek;oyun içinde çok değişiyor poligonda çok alıyon dereceliye girince baya bi düşüş oluyor en azından 540 hz den yararlanabilsem kafi
Mesaj otomatik birleştirildi:
9600x testlerine baktım 7800x3d gibi fps veriyor resmen aynı işlemci yalan video mu çekiyorlar anlamadım
x3d işlemcilerde çok fiyat değişikliği olmuyor. Cuma günü indirim olmazsa zor bir daha fiyatta düşüş olması. Ocak ayından sonra zaten %10 civarı daha koyar üstüne. Şu anki fiyatına değecek bir işlemci mi bence değil ama yeni gelen seri çok çok daha pahalı.sence 7800x3d nin fiyatı düşer mi
7900x3d mevzusunu anlatıyor tamamını izlemelisinizledim bu videoyu sadece gigabyte anakartlarında var galiba ama
sence 7800x3d nin fiyatı düşer mi