valorant instalock atanlara karşılığınız nedir (ANKET)

valorant instalock atanlara karşılığınız nedir

• ana bacı sövmek

Oylar: 11 16.4%
  • 30 veya 40 kill alcanmı diye sormak

Oylar: 5 7.5%
  • hiçbirşey dememek

Oylar: 27 40.3%
  • phoenix alıp adamın maçını zehir etmek

Oylar: 1 1.5%
  • maçı bozmak

Oylar: 6 9.0%
  • adam sage al derse inadına düellocu almak

Oylar: 7 10.4%
  • valorantım yok

Oylar: 10 14.9%

• Oy kullanan toplam üye
    67
bak namusum üzerine yemin ederim 5 maç reyna oynamak için bekledim önce gösterdim kitlemedim kaç kere preli adamlar geldi kitledi
DEDİM YETER ULAN BANANE SÖVERLERSE SÖVSÜNLER
KİTLEDİM REYNAYI ADAM GELDİ diyor ki preme söyledim seni flaşlıcam ***çocu seni
YA YETER YA BIKTIM YA

Üst ranklarda daha az yaşanan bir durum. Ek olarak üst ranklarda instalock atan adamların %70-80'i görevini yerine getiriyor. O yüzden sadece dediğim şey şu
"Kanka insan gibi istesen salardık neden direk kitliyorsun" diyorum.

Benim için sıkıntı yok ab ister derecezizde hic takmam derecelide de çok takmam isteyen isteyeni alsin ister full duellöcü olsam çokta umdurumda değil benim icin

Derecesizde laf etmem, derecelide kıl kaparım. Derecesizde ben de atıyorum çünkü.

Basit. Maçı kazanmak için ne gerekiyorsa o heroyu oynayın ve toxiclik yapmayın.

aga instalock a niye bu kadar takılıyorlar ben almasam adam alıcak mainim reyna gidip sova mı oynayayım ?

aga instalock a niye bu kadar takılıyorlar ben almasam adam alıcak mainim reyna gidip sova mı oynayayım ?
2 main bu yüzden önemli ilk mainim kilitlenince (reyna) ikinci mainim'i kilitliyorum (brimstone)

Sova yerine daha az bilgi gerektiren herolar oynayabiliyorsun. Bir yerden sonra tek hero ile sağlıklı ilerleyemezsin.

Sova yerine daha az bilgi gerektiren herolar oynayabiliyorsun. Bir yerden sonra tek hero ile sağlıklı ilerleyemezsin.
valla çok da iyi ilerliyorum hero değil önemli olan aim benim için aimim de iyi can çekdiği için kullanıyorum

valla çok da iyi ilerliyorum hero değil önemli olan aim benim için aimim de iyi can çekdiği için kullanıyorum
Ben olması gerekeni söyledim. Diamond / Immortaldan sonra yükselmek iyice zorlaşıyor. Siz bilirsiniz. :)

ama reyna mainsin hep reyna oynuyosun gidip sovayı bilmiyosan ne halt yicen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri