Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 5,823
Şova almak zorunda değilsin. Ben lineup gerektirmeyen çoğu heroyu oynuyorum.ama reyna mainsin hep reyna oynuyosun gidip sovayı bilmiyosan ne halt yicen
Şova almak zorunda değilsin. Ben lineup gerektirmeyen çoğu heroyu oynuyorum.ama reyna mainsin hep reyna oynuyosun gidip sovayı bilmiyosan ne halt yicen
takımda 1 smoke 2 düellocu 1 de sage var sen gidip viper alırsan smoke var zatenŞova almak zorunda değilsin. Ben lineup gerektirmeyen çoğu heroyu oynuyorum.
Hocam genel olarak eksik olano tamamlıyorum tam olarak neyden bahsediyorsunuz?takımda 1 smoke 2 düellocu 1 de sage var sen gidip viper alırsan smoke var zaten
laa damir 2'ye düştüm laaMaçı satıyorum rakibe.
Rank umurumda değil ki. Silver 2 rahat rahat takılıyorum.laa damir 2'ye düştüm laa![]()
aslında bence de önemli değil rank'ım düşmesin yeter banaRank umurumda değil ki. Silver 2 rahat rahat takılıyorum.
oyunda genelde her raund öldüğüm için gösterip kilitliyorum ben, benden daha iyi oynayan kilitlesin diyeİnstalock atmayıp bekletip öyle kitleyince ne değişecek ki.
Yüksek elolarda intalock atan çok daha az ve bir heroyu alıcak yoksa alıyorlarama reyna mainsin hep reyna oynuyosun gidip sovayı bilmiyosan ne halt yicen
Oynadığım zamanlarda bir şey demezdim, belki "ben de almayı düşünüyordum" tarzında der geçerim, zaten adamı zan altında bırakıyor o.valorant instalock atanlara karşılığınız nedir