Neler Yeni

Valorant Küfürden dava açılır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mücahit arda
geçen gün dereceli maçıma trolleyen biri geldi. bu arkadaş doğuluydu ve türklere de laf ediyordu sonra bende bu arkadaşa sövdüm ve bazı kötü şeyler söyledim ani sinirle. sonra benden iban istedi 500tl yollayacağım falan dedi vermedim. sonra valoranttan ismimi falan not aldı. dava edeceğim demedi ama ne yapabilir başıma bşr şey gelir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
geçen gün dereceli maçıma trolleyen biri geldi. bu arkadaş doğuluydu ve türklere de laf ediyordu sonra bende bu arkadaşa sövdüm ve bazı kötü şeyler söyledim ani sinirle. sonra benden iban istedi 500tl yollayacağım falan dedi vermedim. sonra valoranttan ismimi falan not aldı. dava edeceğim demedi ama ne yapabilir başıma bşr şey gelir mi
Dava açmak o kadar kolay değil ve valo nickini yetkiliye gösterse onlar nasıl bulacak ki? bence hiç bir şey olmaz ama çok bilgim yok tabi.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Rüveyda Akın
Hiçbir şey yapamaz ama kalkıpta bu yüzden internette millete küfür etmek gibi bir alışkanlığa kapılma lütfen ahlâkına sahip çık ülkemizde sosyal çürüme var bu akıma dahil olma

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet taş
hiçbişi olmaz bende çok sövüş yaptım yok dava edicem yok şöyle yok böyle babam avukat ablam hakim amcamın içerde adamı var falan filan hepsi hikaye rahat olucaksın babag

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Rüveyda Akın
Dava açmak o kadar kolay değil ve valo nickini yetkiliye gösterse onlar nasıl bulacak ki? bence hiç bir şey olmaz ama çok bilgim yok tabi.
Riot Games Türkiye, talep edilmesi halinde bilgileri Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri ile paylaşabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ramazan Baygara
basına bısey gelmez ama klavye delıkanlılıgı yapma kımsenın anasına bacısına sövme

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Ip adresi icat edilmeden önce insanlar:
hocam riot games neyini vericek bu adamın? hesap oluştururken gerçek ismini girmediyse bişey olmaz diye düşünüyorum ses kayıtlarından kim olduğunu anlayamaz

KlausM

80+ Silver
Hiçbir şey olmaz merak etme

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Rüveyda Akın
hocam riot games neyini vericek bu adamın? hesap oluştururken gerçek ismini girmediyse bişey olmaz diye düşünüyorum ses kayıtlarından kim olduğunu anlayamaz
IP adresi, kayıt olunan mail adresi, Riot Games sunucularına bağlanan bilgisayarın MAC adresi ve konumu gibi verilebilecek şeyin sınırı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,172
Üyeler
165,938
Son üye
cihandemiir
Top Bottom