Neler Yeni

VALORANT Kulübü

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Katıldım
Nick : COMANDANTE #740

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Dionysos

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sarp MATAŞ
katıldım Zarpalak#TR1 demir 2

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur :) Kulübün ismi “VALORANT Kulübü”.

Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun :)

Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “VALORANT Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
VALORANT Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. VALORANT Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır :D

Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar :)

İyi günler dilerim herkese.
KATILDIM

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

01adanalı

80+ Silver
KATILDIM
TuranEri#8996
Valorant Kulübü [ Phoenix & Reyna & Jett ]
@Contravolta

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur :) Kulübün ismi “VALORANT Kulübü”.

Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun :)

Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “VALORANT Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
VALORANT Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. VALORANT Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır :D

Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar :)

İyi günler dilerim herkese.
bu işi gören discord görevleri var kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,207
Üyeler
166,501
Son üye
3m1r
Top Bottom