K keremkh 80+ Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 33 Reaksiyon skoru 2 9 Aralık 2021 #1 Valorant launcheri indirdim tıklıyorum fakat herahngi bir tepki vermiyor görev yöneticisindede gözükmüyor neden olabilir
Valorant launcheri indirdim tıklıyorum fakat herahngi bir tepki vermiyor görev yöneticisindede gözükmüyor neden olabilir
kadiks 80+ Gold Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 7,889 En İyi Cevap 10 Reaksiyon skoru 6,222 9 Aralık 2021 #2 Görev yöneticisinde riot cilent yazıyor mu? yazıyorsa onu bi kapat sonra tekrar gir. Aç kapa yap.
K keremkh 80+ Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 33 Reaksiyon skoru 2 11 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kadiks yazmış: Görev yöneticisinde riot cilent yazıyor mu? yazıyorsa onu bi kapat sonra tekrar gir. Aç kapa yap. Devamı için tıklayın... yok gözükmüyordu fakat başka bir çözüm buldum teşekkürler
kadiks yazmış: Görev yöneticisinde riot cilent yazıyor mu? yazıyorsa onu bi kapat sonra tekrar gir. Aç kapa yap. Devamı için tıklayın... yok gözükmüyordu fakat başka bir çözüm buldum teşekkürler